Put do bonusa nikad lakši – pozovi Meridian Agente i u startu si na dobitku

Laganih 20% bonusa od Meridiana – pozovi agente i deponuj od kuće

Od sada nije potrebno da čekate redove u kladionici, jer Meridianbet ima najbezbednije i najsigurnije rešenje kako da deponujete novac na vaš korsnički nalog.

Uplatite novac potpuno beskontaktno, iz udobnosti vašeg doma!
Potrebno je samo da pozovete na neke od sledećih brojeva: 066/8010-279; 066/8040-238; 066/8010-328 i 066/8040-261 – tako naručite uplatu na lokaciji i u terminu koji vam odgovaraju i Meridianbet agenti dolaze kod vas!

Ali, to nije sve jer vas za svaku uplatu čeka i poklon bonus! Ovog puta, za uplatu prvog depozita očekuje vas bonus od 10%, dok za uplate drugog i trećeg depozita tu je bonus 5%.

Pored sigurne zarade, Meridian je garancija i za maksimalnu bezbenost. Članovi Meridian tima, shodno propisima, kod vas stižu opremljeni zaštitnim rukavicama, maskama i dezinfekcionim sredstva, kako ne bi postojala ni najmanja opasnost od širenja zaraze.

Meridian online klađenje i kazino – najbolje i najbezbednije rešenje!

22 Comments

  1. Nikad lakse,a po ovoj vrucini je mnogo bolja opcija za uplatu na nalog.. Meridian uvek ima odlicno resenje za sve igrace, a sada je tu i bonus

  2. Ovo je odlicna promocija. Uplata preko agenata je najjednostavnija ako vam kladionica nije usput. A plus dobijete i bonus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.