POVRATAK U VELIKOM STILU – Osvoji 1500 RSD i isprati završnicu NBA lige

Isprati završnicu NBA lige i osvoji 1500 RSD samo u Meridianu

Konačno nam se vraća najbolja košarka na svetu! Od 31. jula ponovo imamo priliku da, iz dana u dan, podržimo i bodrimo klubove za koje igraju Nikola Jokić, Boban Marjanović, Marko Gudurić, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Zbog situacije prouzrokovane pandemijom virusa korona, 22 NBA ekipe (13 iz Zapadne konferencije I devet iz Istočne) sada se nalaze u Orlandu gde će u sportskom kompleksu “Disney World” odigrati finiš prvog dela sezone i plej-of.
Plan je da se sezona završi do 13. Oktobra. Do tada, ljubitelje igre pod obručom očekuje pravi košarkaški maraton, bogat kvalitetnim mečevima, a svi dobro znamo da je to garancija i za brdo dobitnih tiketa.

I zato – kladionica Meridian spremila je specijalnu ponudu za nastavak NBA šampionata, a ukoliko već sada posetite sajt meridianbet.rs i napravite nalog – na poklon dobijate bonus 300 dinara koji možete iskoristiti za klađenje. Naravno, tu je i dobri stari bonus na broj parova. Ali, to nije sve!
Da biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1200 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju.

Pošto svaka ekipa odigra po osam preostalih utakmica regularne sezone, prvih sedam timova iz Istočne i Zapadne konferencije igraće plej-of, dok će preostali timovi voditi borbu za poslednje, osmo mesto koje vodi u dalji tok takmičenja – doigravanje.

U Istočnoj konferenciji to će biti: Vašington Vizards, Bruklin Netsi i Orlando Medžik. U Zapadnoj: Memfis Grizlis, Portland Trejl Blejzersi, Nju Orleans Pelikans, Sakramento Kingsi, Finiks Sansi i San Antonio Sparsi.

Tim koji bude imao najviše pobeda u ovoj “mini-ligi” ili “doigravanju za doigravanje” ide u plej-of. Ukoliko se dogodi da timovi imaju isti broj pobeda, igraće se takozvani plej-in, odnosno baraž za popunu mesta u doigravanju.
Prva utakmica koja će biti odigrana je između Nju Orleans Pelikansa i Jute Džeza. Istog dana, na teren će izaći Kavai Lenard i LA Klipersi protiv nezaustavljivog Lebrona Džejmsa i LA Lejkersa.

Ako želite da se kladite na mečeve NBA lige uz najbolje kvote u Srbiji i regionu, onda je Meridianbet pravo mesto za vas!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.