Londonsko FA kup finale: Arsenal ili Čelsi – Ko će podići pehar?

Pokupi fantastičan bonus u Meridianu i pogodi ko osvaja FA kup

FA kup se vraća u London! Jedno od najpopularnijih engleskih i evropskih takmičenja – stiglo je do svog kraja. Londonsko finale FA kupa odigraće se na Vembliju sa početkom u 18:30h, kada će snage odmeriti “ljutiti” rivali Arsenal i Čelsi! Oba kluba su u polufinalu FA kupa eliminisala dva najjača tima iz Mančestera – Junajted i Siti.

Izabranici Mikela Artete savladali su u polufinalu “Građane” rezultatom 2:0. S druge strane, Čelsi je u drugoj polufinalnoj utakmici trijumfovao nad Mančester Junajtedom rezultatom 3:1.

“Tobdžije” su poslednji put podigli trofej FA kupa 2017. godine pobedom upravom nad Čelsijem. Dok je Čelsi, kao tim koji je osam puta do sada osvajao FA kup, poslednji put podigao pehar 2018. godine. Oba kluba ulaze u finale tako što su u poslednjim utakmicama u Premijer ligi postigli trijumfe nad Votfordom i Vulvsima.

Kada je današnja utakmica u pitanju, “Plavci” su favoriti, budući da su u ligaškom delu sezone ostavili Arsenal 10 bodova iza sebe. Ovu tezu potvrđuje i kvota, koja je na Čelsi jako dobra – 2.20, dok je na „Tobžije“ nešto jača – 3.25.
Do sada su se u FA kupu Arsenal i Čelsi sastajali ukupno 20 puta. Arsenal je devet puta izlazio kao pobednik, Čelsi pet puta, dok je nerešen rezultat bio na šest utakmica.

A, koji tim je u boljoj formi pred predstojeći derbi? Statistika kaže da će biti “tesno” u današnjem finalu, jer su oba tima u podjednakoj formi. Arsenal je na poslednjih pet utakmica zabeležio tri pobede i dva poraza. Zanimljivo je da isti skor ima i Čelsi.

A, šta vi kažete? Da li čvrsto stojite uz Arsenal, iako je ove sezone imao slabiju partiju u Premijer Ligi? Ili ste fanatični simpatizer Čelsija, koji je favorit pred duel sa Arsenalom? Ako je tako, onda pokažite svoje fudbalsko znanje i navijačke preferencije, a kladionica Meridian je pravo mesto za vas! Uz Meridian, online sportsko klađenje nikada nije bilo lakše i jednostavnije!
Dovoljno je da se registrujete na meridianbet.rs i zabava može da počne! Za srećan početak, očekuje vas i poklon bonus od 300 RSD, uz nezaobilazan bonus na broj parova.

Međutim, to nije sve – kako biste se kvalifikovali za dodatni bonus od 1200 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju.

Kladionica Meridian – Kuća najvećih bonusa i najboljih kvota!

27 Comments

  1. Atmosfera u Meridianu je dolazila do usijanja, kakav mec su nam pruzili Celzi i Arsenal u samoj zavrsnici. Arsenal se lavovski borio, svaka cast za pobedu

  2. Meč dana definitivno i najvece iznenadjenje. Veliki dan za Arsenal. Meridian je sve to upotpunio sjajnim kvotama i uzivo kladjenjem

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.