Tiket dana (subota, 01.08.2020)

tiket dana

Prvog dana avgusta počinje škotska Premijer liga, startovala je i srpska Superliga, a zavesa se spušta u Italiji. Nardenih dana biće nešto slabija ponuda, ali će biti kontrolnih i pripremnih utakmica u velikom broju. Ovako izgleda naš tiket.

Juventus – Roma – GG3+ @ 1.65 u Meridianbet

Sreća po obe ekipe što im od ishoda ovog duela ne zavisi ništa. Njih očekuju važne evropske utakmice, Rimljane samo kroz pet dana u Sevilji, a Juventus kroz šest dana revanš sa Lionom u Ligi šampiona. Zato je veliko pitanje kakve će sastave izvesti Mauricio Sari, odnosno Paolo Fonseka. Roma je pobedom u prošlom kolu obezbedila peto mesto u Seriji A i direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a pokušaće da naprave podvig i osvoje to takmičenje ove sezone i tako otići u Ligu šampiona. Ovo je drugi put za samo četiri dana da gostuju u Torinu, ”bikove” su pobedili, ali će protiv šampiona biti znatno teže. Juve je izgubio na Sardiniji, i to je ”Staroj dami” već šsti prvenstveni neuspeh, što je malo ko mogao da predvidi, a da titula ostane u njihovim vitrinama. Dakle, Skudeto je po deveti put uzastopno kod Juventusa, a sada im ostaje da pokušaju da osvoje trofej koji priželjkuju decenijama, ”ušati” pehar Lige šampiona. Imaće težak zadatak da sustignu i prestignu prednost Liona od 1:0 iz prvog meča, ali Francuzi su poslednji zvanični duel odigrali još u martu. Verujemo da ćemo na terenu videti fudbalere koji su malo igrali tokom sezone, a jedino postoji mogućnost da istrči Kristijano Ronaldo i pokuša da dostigne Ćira Imobilea na listi strelaca. Uglavnom, odigrajte golove i ne brinite. Naš predlog je igra GG3+ sa kvotom 1.65 u kladionici Meridianbet.

Rijeka – Lokomotiva – 1 @ 2.05 u Bet365

U finalu Kupa Hrvatske igraju Rijeka i zagrebačka Lokomotiva. Domaćin finalnog meča je Šibenik, što Riječanima više odgovara, ali s obzirom da se igra bez publike, to što se igra kraj mora, ništa ne znači. Lokomotova je napravila veliki rezultat osvajanjem drugog mesta i plasmanom u kvalifikacije za Ligu šampion, pošto od ovog leta Hrvatska ima dva tima u kvalifikacijama najjačeg takmičenja. Bila je i Rijeka blizu druge pozicije, dva minuta pre kraja utakmica poslednjeg kola imali su ubedljivu prednost na ”Rujevici” protiv Istre, dok je u Osijeku, u duelu domaće ekipe i Lokomotive, bilo 1:1. Da se tako završilo, druga bi bila Rijeka, ali je fudbaler Osijeka Lončar, postigao autogol u 88. minutu i srušio snove svoje ekipe, kojoj je trebao trijumf, ali i Rijeke koja se nadala remiju na stadionu u ”Gradskom vrtu”. Igrali su Rijeka i Lokomotiva već četiri puta ove sezone, oba meča u Rijeci završena su nerešeno, dok je u Zagrebu jednom slavila Rijeka, a jednom ”Lokosi”. Rijeka brani KUp, oni su specijalisti za ovo takmičenje i čini nam se bliži uspehu. Lokomotiva uživa u plasmanu u Ligu šampiona, pa su verovatno i slavili u prethodnih sedam dana. Smatramo da je Rojeka bliža pobedi i predlažemo jedinicu sa kvotom 2.05 u kladionici Bet365.

Sandefjord – Molde – 2 @ 1.46 u 1xbet

Lep poklon dobio je aktuelni pampion od ekipe Stabeka. Naime, ova ekipa je prva uspela da ostane neporažena u duelu sa Bodo/Glimtom i tako ”zakine” ovaj tim za dva boda. To daje šansu Molde da se pobedom nad Sandefjordom primakne na samo tri boda razlike i nastavak prvenstva učini znatno zanimljivijim. Domaćin nije iz grupe najboljih klubova u Norveškoj, šetaju se iz prve u drugu ligu i obrnuto, a prošlu sezonu su proveli među drugoligašima. Sandefjord je trenutno 13. tik iznad crte, sa 10 osvojenih bodova. U prošlom kolu su izgubili posle preokreta na gostovanju Kristijansundu, a poslednje dve utakmice na svojoj ”Komplet areni” dobili su rezultatom 1:0, ”žrtve” su bile Mjoldalen i Alesund. Molde je mnogo jači od tih ekipa i odneće sva tri boda odavde. Za dvojku u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.46.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 4.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.