Čvarkov i Torbica spremaju se za finale Čempionšipa – pogledaj treću epizodu Udarca iz ugla

Novi momenti u studiju Udarca iz ugla – Kokijev debi nije baš bio iz snova, ali tu je popravni!

Bližimo se finalu Čempionšipa, i po svoj prilici Brentford će na megdan Fulamu našeg Aleksandra Mitrovića. Eto prilike da Koki popravi utisak!
Borota i Močibob ponovo pomeraju granice sportskog novinarstva – ovog puta spremili su ekskluzivnu rekonstrukciju gola koji je Fulamu prošli put doneo Premijer ligu. Za sve prave ljubitelje čistog fudbalskog žara i novinarske „stare škole“ i istog takvog pogleda na sport i klađenje, spremna je treća epizoda, ponovo sa fokusom na rasplet u Čempionšipu.

Samo na YT kanalu Meridian sport, pogledaj treću epizodu tvoje omiljene sportske emisije u novom ruhu – Udarac iz ugla!

Osim stanadrdnih prozivki i koncepcijskih neslaganja u pogledu uređivačke politike na relaciji Borota – Močibob, kraj Čempionšipa donosi neke od manje poznatih Borotinih tajni.

Sada imaš još jedan razlog da pratiš „Udarac iz ugla“ Koki se ovog puta sigurno „vadi“ i donosi ti dobitni tiket u kladionici Meridian.

Na staroj lokaciji, treća epizoda najjače sportske emisije koju možete videti na celom Jutjubu, nedelja 19h, Meridian Sport YT kanal.

Za sve ljubitelje sportskog klađenja kladionica Meridian ima fantastično iznenađenje – ukoliko se registrujete na meridianbet.rs na poklon dobijate bonus 300 RSD, a pruža vam se I mogućnost da osvojite dodatni bonus od 1200 RSD.

19 Comments

  1. Mogli su i Boskica da ubace, ne bi ni to bilo lose, da budu u punom sastavu.
    Ali Koki ga menja 😂 zabavna emisija, super ideja, bas imaju simpatican pristup sportu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.