Mnogo više od zabave – Igraj Lucky 5 u Meridianu i zaradi ozbiljan keš

Kada Meridian časti, to može biti samo veličanstveno, kraljevski! Verni igrači su navikli da kladionica Meridian uvek brine o njima i da im daje uvek najbolje kvote i bonuse. A, uz Lucky's 5 igru u Meridianu, možete ostvariti fantastični dobitak

Na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji, možete pronaći najnoviju Lucky’s 5 igruregistrujte se i pokrenite zabavu! Za srećan početak tu je I bonus dobrodošlice – 300 RSD, i možete ga odmah iskoristiti za savršenu kombinaciju vaših srećnih brojeva!

Dok sat odbrojava minute i sekunde do početka nove igre, uzbuđenje raste, a time i vaša šansa za dobitak. Ako ste dobri sa brojevima, onda je ova lutrijska igra prava za vas. Uz nju, možete vežbati svoje vijuge, istovremeno kušajući sreću.

Od 36 kuglica u četiri boje, sigurno će biti izvučene i one na koje ste se baš vi kladili. Sasvim logično: što više puta postavite ulog, veća je i šansa za dobitak. Dakle, koja je vaša omiljena, srećna boja: crvena, plava, zelena ili narandžasta?

Da biste igrali Lucky's 5 igru u Meridianu, ne morate biti najbolji svetski matematičar. Sve što treba da uradite jeste da položite ulog na određenu boju, broj ili par i da strpljivo očekujete dobitak.

Uslova nema, osim da se registrujete! Brojevi se jednostavno pretvaraju u brdo love! Ima li gde bolje ponude nego u Meridianu!

27 Comments

  1. Steta imam nalog.
    Al nema veze otvoricu zeni, ona ionako voli da igra brojeve, svidece nam se sigurno, idemo da pokupimo bonus.

  2. 300 za dobrodošlicu odmah otišlo na Laki 5. Ali se povratilo sve to. Sjajni su vam bonusi i inače, a ovo za nove korisnike je super.

  3. Nista manje nisam ni ocekivao od Meridiana, sva zabava i lova na jednom mestu, samo se registrujes i biras boju, ili jednostavno 5 brojeva koji ce izaci, a kvote su primamljive

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.