Tiket dana (utorak, 04.08.2020)

tiket dana

Današnja ponuda nas podseća na ono vreme kada je lopta mirovala širom sveta. Utakmica je baš malo i, srećom, igraju se baraži u Čempionšipu i italijanskoj Seriji B, pa ćemo nekako sastaviti tiket.

Brentford – Fulam – GG3+ @ 2.80 u Meridianbet

Meč koji se u Engleskoj svake godine očekuje sa posebnim interesovanjem. Pobednik finala baraža za popunu Premijer lige, dobiće ogroman novac, ali i priliku da se naredne sezone nadmeće sa najboljim timovima Engleske, što donosi dodatne benefite. Kao i uvek, domaćin finala je London i stadion ”Vembli”. Ovog puta to neće biti prednost ni za jedan tim, iz dva razloga. Prvi je taj što se igra bez publike, pa neće biti navijača ni ”pčelica”, a ni ”kolibara”, a drugi je to što su obe ekipe iz engleske prestonice. U polufinalu plej-ofa Brentford je eliminisao Svonsi. U Velsu su ”labudovi” slavili minimalnim rezultatom, ali je Brentford uzvratio u revanšu na svom terenu i slavio sa 3:1. S druge strane Fulam je pobedio na strani, takođe protiv jedne velške ekipe, u pitanju je bio Kardif Siti. Bilo je 2:0 za ”kolibare”, ali je Kardif ozbiljno zapretio u revanšu na ”Krejven Kotidžu”, pobedio sa 2:1, ali je to bilo nedovoljno. Brentford je bio uspešniji u dva prvenstvena duela, slavili su oba puta, sa 1:0 i 2:0, što nikako nije optimistično za Fulam. Veliki problem za trenera Fulama Skota Parkera je povreda Aleksandra Mitrovića. Najbolji strelac svih engleskih liga nije igrao ni u jednom polufinalnom okršaju, ali poznajući robusnog srpskog napadača, ubeđeni smo da će istrčati na teren, i igrati koliko bude mogao. Ovakav meč se ne propušta, a moguće je da je to i njegov oproštajni u Fulamu, pošto je za usluge centarfora srpskog nacionalnog tima zainteresovano bar pola Premijer lige. Mada su u prvenstvu odigrali dve neefikasne utakmice, u polufinalu su obe ekipe pokazale da im je napad najjače oružje. Rani gol na bilo kojoj strani doveo bi, ubeđeni smo, do pravog vatrometa, sa dosta golova. Baš takvom se raspletu i nadamo, pa vam predlažemo igru gol-gol, uz bar tri gola na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.80.

Fin Harps – Šelburn – 0-2 @ 1.60 u 1xbet

U zaostaloj utakmici 3. kola Premijer divizije u Irskoj, Fin Harps dočekuje Šelburn. Gosti su se ove sezone vratili u elitu, dok su domaći to uradili godinu ranije. Posle po pet odigranih utakmica Šelburn se nešto bolje snašao. Gosti su sakupili šest bodova, dok Fin Harp ima samo četiri. Posle pauze su odigrali samo po jedan meč, i poraženi su i jedni i drugi. Domaćin ovog meča izgubio je na gostovanju kod Šamrok Roversa, dok je Šelburn poražen na svom terenu od Voterforda 1:0. Prethodna dva duela ove ekipe su odigrale pre dve godine u drugoj ligi i zanimljivo je da su oba okončana rezultatom 0:0. Nešto nam se čini da mnogo golova neće biti ni sada, pa vam predlažemo igru 0-2 gola. Ukoliko poslušate naš predlog i odigrate ovaj tip, u kladionici 1xbet vas očekuje koeficijent 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 4.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.