Osvoji bonus u Meridianu i kladi se na mečeve osmine finala Lige Evrpe

Dan koji smo svi s nestrpljenjem iščekivali – konačno se nastavljaju velika takmičenja na evropskim fudbalskim terenima! Osmina finala Lige Evrope vest je koja će oduševiti sve ljubitelje vrhunskog fudbala na Starom kontinentu.

Podsetimo, klupsko takmičenje u Ligi Evrope prekinuto je 12. marta usled pandemije korona virusa. A, nastavak je rezervisan za 5. i 6. avgust, kada popularno takmičenje ulazi u završnicu.

Večeras će se u okviru osmine finala LE odigrati četiri utakmice, a revanš meč koji izaziva veliko interesovanje svakako je onaj između Šahtjor Donjecka i Volfsburga. U prvoj utakmici Šahtjor je na gostovanju slavio rezultatom 2:1 Međutim, to ne znači da je automatski i favorit u revanš duelu. Naime, Volfsburg u duelu sa Šahtjorom traži svoju šansu za četvrto četvrtfinale u evropskim takmičenjima od sezone 2009/2010. Kvote za meč Šahtjor – Volfsburg možete pogledati na ovom linku.

Što se tiče meča Mančester Junated – LASK, koji se igra večeras od 21 čas, LASK će morati pravo čudo da napravi u revanš duelu sa Englezima. Naime, Mančester je na gostovanju savladao LASK sa ubedljivih 5:0, te su Ostvrljani gotovo sigurno sebi obezbedili plasman u četvrtfinale LE. Ali, svakako treba istaći da je LASK bio prilično impresivan u grupnoj fazi i da je izborio prvo mesto u grupi D, dok je u osminu finala prošao eliminisavši AZ Alkmar ukupnim skorom od 3:1. Ovo će biti njihov drugi duel u istoriji.
Tu je i interesantan meč između Kopenhagena i istanbulskog Bašakšehira. Prvi meč završen je rezultatom 1:0 u korist Bašakšehira na Fatih Terim stadionu u Istanbulu. Ovo će biti ukupno njihov drugi susret u istoriji oba kluba, a imajući u vidu neizvesnost konačnog rezultata, kvote će biti poprilično ujednačene.

Današnja ponuda donosi nam i jednu nesvakidašnju informaciju u svetu fudbala. Dva utakmice, usled pandemije korona virusa, nisu uopšte odigrane. Govorimo o mečevima između Intera I Hetafea, kao i drugom interesantnom italijansko-španskom duelu između Rome i Sevilje (četvrtak). S tim u vezi, UEFA je donela odluku da umesto regularnog dvomeča, bude odgirana samo jedna utakmica, pa ovi timovi nemaju prostora za kalkulacije.

Kao što možemo da vidimo, večerašnji dueli nam nude mnogo zanimljivosti, ali i neizvesnosti. Ukoliko želite da pokažete svoje fudbalsko znanje i spretnost i da stavite svoje opklade na mečeve osmine finala LE, onda je Meridianbet pravo mesto za vas!

Ukoliko verujete u preokret tima koji bodrite, onda iskoristite opciju uživo klađenja. Možete se oprobati i u raznim specijalima. Možete se kladiti na to ko će biti najbolji strelac UEFA Lige Evrope, koji igrač će biti imenovan za fudbalera sezone i slično. A, za sve novoregistrovane igrače na meridianbet.rs tu je poklon bonus dobrodošlice – 300 RSD!

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.