Tiket dana (četvrtak, 06.08.2020)

tiket dana

Evropske utakmice, kao i mečevi kupova i prvenstava u Skandinaviji, glavna su ponuda ovog četvrtka. Ovo je predlog našeg tiketa.

Vulverhempton – Olimpijakos – 1 @ 1.75 u Meridianbet

Na volšeban način su ”vukovi” ostali bez Evrope u Premijer ligi. U jednom trenutku su bili ozbiljan kandidat i za plasman u Ligu šampiona, a na kraju su bili tek sedmi i, pošto je Arsenal pobedio u FA kupu Čelsi, ostali i bez kvalifikacija za Ligu Evrope. Prava šteta, pogotovo jer su još u igri, kada je ovo takmičenje u pitanju za ovu sezonu. U prvom meču u Pireju rezultat je bio 1:1. Takav ishod daje veće šanse ”vukovima”, ali podsetimo, Olimpijakos je već izbacio jednog engleskog predstavnika, ekipu Arsenala, i to posle poraza na svom terenu u prvom meču. Dakle, Vulverhemptonu nije ostalo ništa drugo nego da pokušaju da osvoje Ligu Evrope i tako odu u još jednu evropsku avanturu, i to direktno u grupnu fazu Lige šampiona. Neko bi rekao da je to gotovo nemoguće, ali tim Nuna Espirita Santa može da pobedi svaku ekipu u jednom meču. Očekujemo da ”vukovi” pobede Grke, a onda će ih u četvrtfinalu čekati Roma ili Sevilja, baš teško, ali ko zna. Naš predlog je jedinica, a koeficijent u kladionici Meridianbet za trijumf Vulverhemptona iznosi 1.75.

Lucern – Jang Bojs – GG @ 1.72 u Bet365

Nije još vreme za slavlje u timu ”mladih momaka” iz Berna, pošto ih očekuje još jedan meč u aktuelnoj sezoni. Posle osvojene treće uzastopne titule u Švajcarskoj, ovaj tim želi i plasman u polufinale domaćeg Kupa, da bi na početku nove sezone mogao i do duple krune. Jang Bojsi će uskoro saznati i ime prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampion a, od koje ih je prošlog leta rastavila Crvena zvezda. U poslednjem kolu Jang Bojs je pobedio Sent Galen, i mada meč nije imao takmičerski značaj, pokazali su svom najvećem rivalu u ovoj sezoni ko je gazda u državi podno Alpa. Što se Lucerna tiče, oni su prvenstvo okončali na šestom mestu, ali nisu izborili plasman u Evropu, što su stidljivo najavljivali prethodnog leta. Na kraju im je nedostajala jedna pobeda, dakle tri boda, a u poslednjem kolu su remizirali bez golova sa Bazelom u gostima. Čak i da su slavili, isto ne bi bili na mestu koje vodi u kvalifikacije za LIgu Evrope. U četiri međusobne utakmice ova dva rivala u prošlom prvenstvu, dve je dobio šampion, jednu Lucern, a jednom je bilo nerešeno. Jang Bojs nije uspeo da slavi u Lucernu, pa će i sada to teško učiniti. Zato je naš predlog igra gol-gol, za koju se u kladionici Bet365 dobija kvota 1.72.

Soligorsk – Dinamo Brest – 1 @ 1.63 u 1xbet

Da li je ovo ta sezona u kojoj će Šahtjor iz Soligorska podiši šampionski pehar u Belorusiji? Kada je to uspelo prošle godine Dinamu iz Bresta, zašto ne bi njima, koji su već godinama tu negde oko vrha. BATE Borisov više nije tako neprikosnoven u ovoj zemlji i to je najbolje demonstrirao Dinamo iz Bresat u prethodnoj sezoni. Odigrano je već 20 kola, a tim iz Soligorska se nalazi na čelu tabele, sa tri boda više od ekipe iz Borisova. U igru se uključio i Neman iz Grodna, koji takođe ima tri boda manje od Šahtjora, ali i meč manje odigran, pa bi BATE lako mogao da bude tek treći. Dakle, još samo deset utakmica, pa će Šahtjor morati da povede računa o svakoj. Mada im sada u goste dolazi šampion, apsolutni su favoriti. Dinamo nije onaj od prošle godine i trenutno je na 7. mestu, doduše sa dve utakmice manje. Uskoro ih očekuju i kvalifikacije za Ligu šampiona i verujemo da neće mnogo pažnje posvećivati prvenstvu, pošto su im šanse za neki bolji plasman samo teoretske. Predlog je jedinica, a koeficijent za pobedu Soligorska u kladionici 1xbet iznosi 1.63.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 4.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.