Osmina finala Lige Evrope – Osvoji bonus u Meridianu i pogodi ko ide dalje

Nastavljamo sa fudbalskom magijom i danas. Već su nam poznata četiri imena evropskih velikana koji ulaze u samu završnicu Lige Evrope, pošto su sinoć odigrani revanš mečevi osmine finala popularnog takmičenja, a večeras ćemo saznati i preostala četiri kluba koja prolaze dalje – u narednu fazu takmičenja.

Ono što je sigurno, i danas nas čeka dobar I kvalitetan fudbal uz tradiocionalno najbolju sportsku ponudu kladionice Meridian. I zato – ne propustite priliku da “uhvatite” bonus na broj parova, ali i da osvojite bonus dobrodošlice – otvorite nalog na meridianbet.rs i čeka vas poklon 300 RSD za sportsko klađenje.

Sve pogodnosti koje vam nudi Meridianbet možete iskoristite već danas, a ponuda je fantastična. Pa, da počnemo – jedan od revanš mečeva osmine finala LE koji izaziva veliku pažnju svakako je utakmica između Bazela i Ajntraht Frankfurta.
U prvom meču Bazel je ubedljivo slavio kao gost rezultatom 3:0 i na taj način jednom nogom zakoračio u četvrtinu finala. Međutim, ne potcenjujemo Ajntraht. Naime, Nemci su u prošloj sezoni LE bili polufinalisti. Štaviše, ove sezone Frankfurt je uspeo da uđe u nokaut fazu, uprkos činjenici da je u grupnoj fazi imao isti broj pobeda i poraza. Ne računajući međusobne duele iz Kupa sajamskih gradova iz perioda 1955/1958, današnji revanš meč biće drugi međusobni duel u evropskim takmičenjima.

Čeka nas i odlična utakmica između Rome i Sevilje. Roma je u osminu finala prošla eliminisavši Gent, dok je Sevilja izborila svoj plasman u osmini finala LE eliminisavši Kluž. Ovo će biti njihov treći susret ukupno. Na prethodna dva meča oba tima su izlazila kao pobednici. Godine 2015. Roma je slavila rezultatom 6:4, dok je Sevilja sačekala svojih pet minuta dve godine kasnije i savladala Romu rezultatom 2:1.

Što se tiče meča Vulvs – Olimpijakos, prvi meč na Pireju bio je težak i završen je nerešenim rezultatom 1:1. To znači da kladioničari i ljubitelji fudbala svakako mogu očekivati veliku borbu u revanš duelu. Vulvsima je ovo prva evropska avantura u poslednjih 39 godina!
Vulvsi i Olimpijakos se u revanš duelu sastaju drugi put u istoriji, a imajući u vidu prethodni remi, kvote će biti prilično ujednačene.
Ne sme se zapostaviti ni meč između Bajer Leverkuzena i Rendžersa. U prvom susretu nemački klub je kao gost slavio rezultatom 3:1 u Glazgovu i time znatno uvećao sebi šanse za prolazak u četvrtfinale.
Kao što možemo da vidimo, večerašnji dueli nam nude mnogo zanimljivosti, ali i neizvesnosti. A, ukoliko želite da pokažete svoje fudbalsko znanje i spretnost i da stavite svoje opklade na mečeve osmine finala LE, onda je Meridianbet pravo mesto za vas!

20 Comments

  1. Sjajni andaluzani ce veceras dominirati u punom sjaju dok ce se Roma muciti da ostavri vec u naored izgubljenu utakmicu. Neki prelaz 1-1 treba pogurati sa Meridianovim bonusom i ocekivati dobitak

  2. Mislim da nam L nece veceras prirediti neka velika iznenadjenja kao sto smo inace od ovog takmicenja navikli, ali zato je Meridian tu koji casti sa bonusom, pa se zabavi uz njihovo on line kladjenje, jer su im kvote tamo prava bomba

  3. Mislim da nam L nece veceras prirediti neka velika iznenadjenja kao sto smo inace od ovog takmicenja navikli, ali zato je Meridian tu koji casti sa bonusom, pa se zabavi uz njihovo on line kladjenje, jer su im kvote tamo prava bomba

  4. Danas u LE domacini imaju veliku prednost i aplsolutni su favoriti, ocekujem ne veliki broj golova do 3 max, tako da sa bonusom iskombinujte nesto od toga za dobitnu kombinaciju

  5. Roma gotovo da veceras nema nikakve sanse protiv spanaca, tako da je bonus iz Meridiana odlicna prilika da se zaradi na duplu pobedu dimacina

  6. I zavrsnicu Le Meridian ce ispratiti u velikom stilu i castiti bonusom, veceras domacini imaju prednost pa eto i sanse da se na tom bonusu odlicno zaradi

  7. Sinoc je bilo bas zanimljivo, videcemo sta ce biti veceras.
    Mislim da je Inter ozbiljan favorit za tutulu, a kvota u Meridianu je odlicna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.