Tiket dana (petak, 07.08.2020)

tiket dana

Dobitan tiket imali smo juče, a sada smo dočekali i nastavak Lige šampiona. Večeras se igraju dve revanš utamice osmine finala ovog takmičenja, ali ostala ponuda je dosta slaba.

Mančester Siti – Real Madrid – 4+ @ 2.34 u 1xbet

Nećemo izmisliti vruću vodu ako kažemo da je Siti bliži plasmanu u četvrtfinale. Razlog je pobeda ”građana” u prvom meču na ”Santijago Bernabeu” od 2:1. Bilo je to odavno, pa ko se ne seća, Real je poveo preko Iska u 60. minutu, ali je Mančester Siti postigao dva gola u finišu, prvo preko Gabrijela Žezusa, a onda i preko Kevina De Brujnea sa bele tačke i došao do pobede. Između ova dva meča stigla je i odluka UEFA da se Sitiju ukida dvogodišnja suspenzija iz evropskih takmičenja, pa mogu da planiraju nova pojačanja, i oni to uveliko rade. Što se Reala tiče, uspeli su da vrate titulu u Španiji, pa čak i da ne uspeju da nadoknade minus na ”Etihadu”, navijači neće preterano zameriti. Zinedin Zidan je nastavio, i u drugom mandatu, da donosi trofeje Realu, a povratak ”ušatog” pehara još u ovoj sezoni, pitanje je koliko je izvodljiva misija. S druge strane Siti silno želi ovaj trofej, koji još nema u svojoj kolekciji. Ove godij+ne osvojili su samo Liga kup, št je baš slabo, kada se zna da su prošle sezone pokupili sve u Engleskoj. Zato im je Liga šampiona izuzetno važna. Gledaćemo spektakl u Mančesteru, čak i bez publike na tribinama. Gosti nemaju šta da čuvaju, a Siti to, ionako, ne ume. Golovi su prvi izbor i biće ih dosta, po nama bar četiri. Za 4+ u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 2.34.

Zenit – Lokomotiva – 0-2 @ 1.99 u Meridianbet

Novo rusko prvenstvo počinje utakmicom Superkupa. Pošto je Zenit osvojio duplu krunu, njegov rival biće drugoplasirana ekipa iz Premijer lige, a to je moskovska Lokomotiva. Tim koji sa klupe predvodi naš Marko Nikolić uspeo je da sačuva drugu poziciju, izbori nastup u Ligi šampiona, pa je srpski stručnjak, i pored prvobtnog nepoverenja, dobio sve čestitke za učinak. Lokomotiva je odigrala nekoliko traumatičnih mečeva u finišu sezone, a presudan je bio onaj protiv CSKA, koji su dobili sa 2:1. Ekipa iz Sankt Peterburga je lako došla do nove titule, i tako nastavila domnaciju u Rusiji. U finalu Kupa, u poslednjem meču propšle sezone, pobedili su Himki sa 1:0 i proslavili duplu krunu. Zvuči čudno kada se kaže u prethodnoj sezoni, pošto je taj meč finala Kupa odigran pre samo dve sedmice. Da li su se fudbaleri malo odmorili i regenerisali videćemo u ovom meču, a ulog je veliki, prvi trofej u sezoni. Utakmica se igra na stadionu CSKA, dakle neutralnom terenu, ali je Lokomotiva iz prestonice, pa je u blagoj prednosti zbog toga. Očekujemo zanimljiv, ali ne toliko efikasan meč, koji će možda biti rešen jednim golom. Naš predlog je igra 0-2 gola za koju u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 1.99.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.