Dan “D” – Pogodi ko prolazi u četvrtfinale Lige šampiona i ZARADI!

Najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi se, nakon petomesečne pauze, na oduševljenje mnogih – vraća!
Liga šampiona je ponovo sa nama, a sa njom nam dolazi i pravi fudbalski spektakl – revanš mečevi osmine finala Barselona – Napoli i Bajern Minhen – Čelsi.

Pokažite svoje navijačke preferencije i kladite se na svog favorita u kladionici Meridian! Uz najveću sportsku ponudu, najbolje kvote i specijale – Meridianbet vam pomaže da vašu opkladu i unovčite!
Sportsko klađenje biće vam prava zabava ukoliko se registrujete na meridianbet.rs. Otvaranjem naloga, dobićete bonus dobrodošlice od 300 RSD. Još ako deponujete 1000 dinara i taj novac 10 puta obrnete na sportskom klađenju, dobićete i dodatni sportski bonus od 1.200 RSD! A ne treba zaboraviti ni dobri stari bonus na broj parova.

Dakle, neodoljiva ponuda je “na stolu”, a pored revanš mečeva Lige šampiona gotovo je nemoguće da je odbijete. Pa, da počnemo…
Nakon petomesečne pauze zbog korona virusa, danas sa nestrpljenjem iščekujemo meč Bajern – Čelsi. U prvoj utakmici između ova dva kluba 25. februara, Bajern je bio prilično ubedljiv, savladavši Čelsi na Stamford Bridžu sa neverovatnih 3:0. Sjajni Gnabri je na početku drugog poluvremena u razmaku od samo tri minuta dva puta zatresao mrežu Engleza. Levandovski, kao najbolji igrač Bundeslige ove sezone, u 76. minutu je gotovo zacementirao sudbinu “Plavaca” u LŠ postigavši treći gol za nemački klub.

Iz tih razloga, kao i zbog prednosti domaćeg terena, Bajern ima veliki vetar u leđa kada je u pitanju revanš duel sa Čelsijem. Ali postavlja se pitanje – ima li Čelsi snage da nadoknadi ovaj ubedljiv poraz u Londonu?
Bajern je definitivno favorit, a šansa da pobedi iznosi čak 69 odsto. S druge strane, mogućnost da Čelsi pobedi iznosi 12 odsto, dok verovatnoća za nerešenim ishodnom do kraja meča jeste 19 odsto. Da bude postignuto 2 ili više golova, šansa je čak 83 odsto! Da bude postignuto 3 ili više golova, šansa je 63 odsto – kvote možete pogledati na ovom linku.
Zanimljivo će biti i na utakmici Barselona – Napoli. Možda i zbog činjenice da je prvi susret u Ligi šampiona završen bez pobednika (1:1), pa će rezultatska neizvesnost na “Kamp Nou” večeras dostići vrhunac.
Zbog domaćeg terena i gola u gostima, Barselona svakako ima prednost u revanšu. Međutim, može li Napoli upravo u ovom meču da ispiše novu fudbalsku istoriju? Hoće li Mesi i ekipa nastaviti niz od 35 neporaženih mečeva kod kuće u Ligi šampiona? Hoće li Gatuzoova četa, uprkos problemima u odbrani i potencijalnom odsustvu Kostasa Manolasa, Lorenca Insinje i Nikole Maksimovića, zadati glavobolje Barsi?
Bilo kako bilo, Liga šampiona zove – ovde možete pogledati ponudu sa kvotama, a na vama je da pametno izaberete, uživate u vrhnuskom fudbalu i na kraju – zaradite!

Iskoristite sve pogodnosti i bonuse koje vam nudi kladionica Meridian i testirajte svoje fudbalsko i kladioničarsko znanje, večeras od 21 čas.

20 Comments

  1. Veceras nije imalo puno greski, sve dolazi pod konac, Barsa oslabljenom ekipom dominira protiv Napolija koji gostuje u punom sastavu

  2. Jasno je bilo da ce Bajern da oduva Celsi, ali od sam nekako mislio da ce Napoli iskoristiti priliku i poraziti oslabljenu Barsu, ali ne da se Barsa. Mada jos nije gotovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.