Odigraj što više parova jer te u Meridianu čeka vrtoglavi bonus

U želji da ispuni svetske standarde i ljudima u našoj zemlji pruži najbolju ponudu, kladionica Meridian konstantno unosi novine u sistem klađenja. Počev od novih opcija, kao što je e sport, preko najsavremenijih načina uplate, pa do brojnih bonusa.
Kladionica Meridian ne bi bila “kuća najvećih bonusa” da svojim igračima gotovo svakodnevno ne donosi nove promocije, a za ovu nedelju pripremila je neverovatni bonus na broj parova.
Verovali ili ne, sa njim vam se pruža šansa da ostvarite čak do 1000% bonusa. Visina dobijenog iznosa zavisi od broja odigranih parova, tj. što je veći broj parova na tiketu čeka vas i veći bonus.
Minimalnih 3% bonusa dolazi za 5 parova na tiketu. Dok maksimalni bonus sledi za 40 parova. Pri tome, imajte u vidu da minimalna kvota za učešće u ovoj promociji iznosi 1.35.
Registrujte se još danas i uverite se sami zašto su kladionici Meridian poverenje dali brojni igrači u našoj zemlji, a i šire. Za srećan početak čeka vas i bonus dobrodošlice od 300 dinara za sportsko klađenje, a ukoliko deponujete novac u iznosu od 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobijate automatski dodatni sportski bonus od 1200 dinara!

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.