Tiket dana (ponedeljak, 10.08.2020)

tiket dana

Dobitan je bio nedeljni tiket sa tri fiksa. Pokušaćemo da i danas budemo od koristi. Prve dve utakmice četvrtfinala Lige Evrope biće u centru pažnje ljubitelja sportskog klađenja, ali to neće biti jedino na meniju ovog ponedeljka.

Mančester Junajted – FC Kopenhagen – 1/1,2+ @ 1.99 u Meridianbet

”Crveni đavoli” su pitanje plasmana u četvrtfinale završili još pre pandemije. Oni su u prvvom meču, odigranom u Lincu, pobedila LASK sa 5:0, pa je revanš na ”Old Trafordu” bio puka formalnost. Junajted je dobio i taj duel, doduše mnogo teže, bilo je samo 2:1, ali je cilj ispunjen. Posle obezbeđivanja nastupa u Ligi šampiona Mančester Junajted će igrati mnogo rasterećenije u završnici ovog takmičenja i skloni smo mišljenju da su jedni od glavnih favorita za osvajanje trofeja. Možda su u četvrtfinalu očekivali novog turskog šampiona, ekipu Istanbul Bašakšehira, ali je bivši danski šampion bio ubedljiv u revanšu na svom ”Parkenu” i slavio sa 3:0. Neće se Danci predati unapred na utakmici koja se igra u Kelnu, na ”Rajnenergi stadionu”, koji će, nažalost, zvrjati prazan. Solskjer je odmorio neke prvotimce protiv Austrijanaca, pa treba očekivati najjači sastav protiv Kopenhagena. Nemaju mnogo problema sa sastvamo ni Danci i sigurni smo da nas očekuje dobar meč, ali je favorit poznat. Junajted će u polufinale, a naš predlog je kombinacija igara. Predlažemo prelaz 1/1 uz bar dva gola na meču. Za 1/1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.99.

Molde – Bran – 1/1 @ 2.37 u Bet365

Lider norveškog prvenstva, ekipa Bodo/Glimta, ostala je bez trijumfa na teškom gostovanju kod Valerenge, pa je aktuelni šampion Molde, došao u priliku da se dodatno približi vodećoj ekipi. Molde zaostaje četiri boda, a ovo je poslednji meč 13. kola. Ipak, Molde je već odigrao 13 utakmica, špošto su jedan meč igrali unapred, onaj protiv Starta, zbog obaveza koje će imati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ukoliko pobedi Bran, Molde će stići na samo bod zaostatka, ali će imati i meč više odigran od Bodea. Bran je u slaboj formi, u poslednjih pet kola ne znaju za pobedu, a uzeli su samo dva boda. Prethodni trijumf ostvarili su u svom Bergenu protiv Sanderfjorda. Na gostovanjima su izgubili poslednje tri utakmice, dok je Molde pobedio na svih šest utakmica na svom terenu. Očekujemo da domaćin slavi i u ovom duelu, pogotovo jer je Bran protiv njih slavio još pre tri godine. Ipak, u prethodnoj sezoni ove dve ekipe su oba puta remizirale, i u Moldeu i u Bergenu. Predlažemo prelaz 1/1 sa kvotom 2.37 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.