Meridianbet je spremio najbolju ponudu, ali i najveći bonus za mečeve Lige Evrope

Liga Evrope je, nakon petomesečne pauze, startovala veoma jako! Sve revanš utakmice osmine finala su završene i poznati su četvrtfinalisti!
U ponedeljak su odigrane prve dve utakmice, dok nas danas očekaju još dva uzbudljiva meča: Vulverhempton – Sevilja, Šahtjor Donjeck – Bazel.
Nakon uvodnih mečeva četvrtfinala, danas ćemo od 21 čas imati priliku da gledamo veoma zanimljiv duel između ukrajinskog šampiona Šahtjora i švajcarskog Bazela.
Podsetimo, Šahtjor je prethodno salvadao i eliminisao Volfsburg sveukupnim rezultatom 5:1 (prvi meč 2:1 za Ukrajince, drugi meč ubedljiva pobeda od 3:0), dok je Bazel je izbacio Franfkurt ukupnim rezultatom od 4:0 (3:0, 1:0). Do sada su se Šahtjor i Bazel susreli ukupno pet puta, uključivši i dva prijateljska meča 2015. i 2010. godine. Četiri puta je Šahtjor pobeđivao, dok je Bazel samo jedanput bio uspešan.
Kvote kažu da je favorit Šahtjor – 1.90, dok pobeda Bazela daje veoma jaku kvotu – 4.10. Za one koji misle da će utakmica otići u produžetke tu je odlična kvota – 3.75. U ponudi je još i preko 1350 opcija za klađenje, a sve to možete “prostudirati” na ovom linku.
Mečevi četvrtfinala LE biće “zaokruženi” i poslednjom utakmicom iz ove faze takmičenja između Vulverhemptona i Sevilje.
Vulvsi su u osmini finala LE izbacili Olimpijakos u dramatičnom drugom meču. Podsetimo da je prva utakmica bila završena nerešenim rezultatom. Međutim, gol Himeneza iz penala u 9. minutu u drugoj utakmici bio je jedini pogodak na celom meču, koji je Vulvsima doneo i prolazak u četvrtfinale.
Engleskom klubu je ovo drugi put u istoriji da igraju u četvrtfinalu Lige Evrope.
Kada govorimo o crveno-belima, Sevilja je u osmini finala u interesantnom meču eliminisala Romu rezultatom 2:0. Oba gola su data u prvom poluvremenu, a strelci su bili Reguilon i Jusuf En-Nesiri. Špancima je ovo 15. put da učestvuju u LE. Po broju osvojenih titula , Sevilja je jedan od najuspešnijih klubova u ovom evropskom takmičenju – čak pet puta su bili osvajači.
Posebno zanimljiv podatak je da je svaki put do sada kada je Sevilja dospela u četvrtifinale Lige Evrope, iste te sezone je bila i pobednik ovog evropskog takmičenja!
Inače, Vulverhempton i Sevilja do sada nisu imali nijedan duel, pa će večeras biti interesantno gledati okršaj koji odlučuje i poslednjeg polufinalistu.
Kada sve sve stavi na vagu, apsolutni favorit u ovom duelu je klub iz Španije. Kvota da Sevilja pobedi je veoma dobra – 2.20, dok trijumf Vulvsa plaća 3.65. Nerešen ishod ceni se kvotom 3.20.
Ukoliko želite da pokažete svoje navijačke preferencije i da se kladite na svog favorita, onda je kladionica Meridian prava adresa za vas! Svoje poznavanje jednog od najboljih evropskih i svetskih takmičenja možete pokazati i unapred! Kladite se na ime osvajača Lige Evrope u Meridianu!
Sportsko klađenje u Meridianu će vam biti i vrhunska zabava! Dovoljno je da se registrujete na meridianbet.rs i automatski ćete dobiti 500 RSD bonusa dobrodošlice! Ali, to nije sve! Ako deponujete novac u iznosu od 1.000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobićete i dodatni bonus od 2000 RSD!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.