Tiket dana (sreda, 12.08.2020)

tiket dana

Dosta slaba ponuda je za ovu sredu, ali za sastavljanje tiketa ima materijala. Škoti igraju vanredno kolo, kao i Slovaci, a tu su Šveđani, i utakmice kupova. Naravno, u centru pažnje biće četvrtfinalni okršaj Lige šampiona između Atalante i Pari Sen Žermena.

Pordenone – Frozinone – 1 @ 2.60 u Meridianbet

U prvom meču Pordenone je stigao do prednosti od jednog gola i to na gostovanju. To nije mala prednost u ovakvim mečevima, u duelima ekipa podjednake snage. Prednost Pordenonea bila je to što su preskočili prvo kolo baraža, zbog toga što su bili četvrti nakon regularnog dela sezone u Seriji B. Zanimljivo je da Pordenone, od kada su izgubili šanse za direktan plasman u elitu, nije pobedio, pa su na poslednjih pet utakmica u ligi tri puta remizirali, a dva puta izgubili. Ipak, onda kada je bilo najbitnije, usplei su da se pregrupišu i dođu do pobede na gostovanju u Frozinoneu, golo u finišu utakmice. Što se ekipe Frozinonea tiče, oni su u prvom kolu baraža uspeli da eliminišu Ćitadelu nakon produžetka, bilo je 3:2, ali sumnjamo da imaju snage za još jedan podvig. Gosti će morati da krenu po pobedu, a Pordenone to ume da iskoristi. Predlažemo jedinicu, za koju je koeficijent u kladionici Meridianbet 2.60.

Malme – Erebro – 1/1 @ 1.83 u Bet365

Malme je u naletu, i već na polovini sezone može se reći da su glavni kandidati da se okite titulom šampiona Švedske. Prošle sezone ona im je izmakla za samo jedan bod i otišla u vitrine Đurgardena. U poslednjem kolu prvog dela prvesntva Malme dočekuje ekipu Erebro, tim koji je tek na desetom mestu. Za njih je i takav plasman sasvim u redu, pošto im je jedini cilj ostanak u prvoj ligi Švedske. Malme je teško došao do bodova na gostovanju kod Falkenbergsa, igrali su sa igračem manje od 8. minuta, ali su u desetom postigli gol, koji je, ispostaviće se, rešio duel. To je bio sedmi uzastopni trijumf vicešampiona u prvenstvu, ali su u međuvremenu ostali bez trofeja u Kupu, pošto ih je u finalu tog takmičenja pobedio Geteborg. Već su stekli četiri boda prednsoti ispred drugoplasiranog Elfsborga, a čak šest od Norčepinga, ekipa koja je najbolje počela sezonu. Erebro igra dosta promenjivo, u dva prethodna kola uspeo je da osvoji četiri boda, ali je izgubio na poslednja četiri međusobna duela od Malmea. Verujemo da će i peti, a naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom 1.83 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 4.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.