Tiket dana (petak, 14.08.2020)

tiket dana

Ponovo su počeli da se pojavljaju problemi u pojedinim ligama, pa se neki mečevi odlažu. Desilo se to u Škotskoj, sada i u Sloveniji, i to su činjenice koje nas nikako ne hrabre pred start nove fudbalske sezone u Evropi.

Spartak Moskva – Akhmat Grozni – 1 @ 1.76 u 1xbet

Čudnu utakmicu odigrao je Spartak u prethodnom kolu na svom terenu protiv Sočija. Vodili su Moskovljani sa 2:0, izgledalo je da će lako stići do druge pobede u novoj sezoni, ali je sudija dosudio dva penala za goste, pa je na kraju bilo 2:2. Onaj drugi jedanaesterac, dosuđen u finišu utakmice, bio je više nego diskutabilan. Neplanirani gubitak dva boda sada Spartak stavlja pred imperativ pobede nad Akhmatom. Tim iz Groznog je loše startovao, iz dva kola ima samo jedan bod, a još nisu postigli ni gol. POsle ubedljivog poraza od Krasnodara sa 4:0, gostovali su i Tuli, gde su sa Arsenalom igrali 0:0. Pravi raritet ovog okršaja je podatak da su se ove dve ekipe sastale u poslednjem kolu prethodnog prvenstva, a to je bilo pre samo mesec dana. Tada je Spartak, takođe u Moskvi, slavio sa ubedljivih 3:0, pa smatramo da će biti bolji i sada na početku novog šampionata. Kvota za jedinicu u kladionici 1xbet iznosi 1.76.

Haka – KuPS – 2 @ 1.83 u Bet365

Mada su na startu bili solidni, fudbaleri Hake polako popuštaju kako prvenstvo Finske odmiče. Vidi se da je tim tek pristigao iz druge lige i da je elita ipak dimenzija više. Sada Haka ima četiri boda i nalazi se na desetom mestu. Još nisu upisali trijumf u osam odigranih kola, a sumnjamo da će to učiniti i protiv odličnog KuPS-a. Gosti su u prethodnom kolu dočekali Helsinki i to kao lideri, ali su ispili gorku pilulu i poraženi su rezultatom 3:0 od tima iz prestonice. Sada su pali na treće mesto, sa bodom manje od Helsinkija, a tri od vodećeg Intera iz Turkua. Poslednji put su se u ligaškom meču ove dve ekipe sastale pre punih osam godina, mada su od tada nekoliko puta igrali u Kupu. Uglavnom, gosti stižu u Valkeakoski kao favoriti i predviđamo njihov trijumf. Haka nije dala gol na dve prethodne utakmice i sumnjamo da će i sada. Za dvojku u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.83.

Muskron – Mehelen – GG @ 1.66 u Meridianbet

Belgijanci su se uželeli fudbala, to je sigurno. Župiler liga je jedna od retkih koja nije nastavljana nakon prekida, pa je jasno da je jedna od prvih koja je startovala u novoj sezoni. Prvo kolo je bilo više nego zanimljivo, aktuelni šampion Klub Briž je poražen na svom terenu, dok je šlager kola bio okršaj Mehelena i Anderlehta. Gosti iz Brisela su vodili sa 2:0, ali su na kraju spašavali i jedan bod. Meč je završen rezultatom 2:2, a svi golovi viđeni su u drugom poluvremenu. Remijem je starovao i MUskron, tim u kome su se desile velike promene tokom pauze i sada je to mnogo ozbiljni kolektiv nego ranije. Muskron je doneo bod iz Antverpena, što je lep uspeh, znajući kakav je Antverp bio prošle sezone. Očekujemo odličnu utakmicu i golove na obe strane. Prošle sezone je u Mehelenu bilo 2:2, a Mehelen je slavio u Muskronu sa 2:1. Igra gol-gol je i sada naš predlog, a za nju u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.66.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 5.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.