Najbolja sportska emisija na kanalu Meridian sport – saznaj sve o istoriji i aktuelnostima evropskog fudbala

Za sve vas koji obožavate „Državni posao“ i vrhusnki fudbal – stigla je šesta epizoda najbolje domaće sportske emisije – „Udarac iz ugla“, ekskluzivno na kanalu Meridian sport. Ovog puta ponovo reforme u studiju – Borota će ponovo pokušati da suvereno zavlada emisijom i gledaocima će predstaviti pravi fudbalski „kolaž“ – red istorije fudbala, red najboljih evropskih liga, pa još malo dogodovština i zanimljivosti iz bogate karijere nadaleko čuvene legende evropskog i svetskog fudbala, Ilije Dukića. Tu su i podsećanja na neke od najuzbudljivijih momenata u istoriji fudbala.
Analizira se rasplet u najjačim ligama petice, a stiže i ekskluziva o doskorašnjem treneru Juventusa, Mauriciju Sariju, kao i sivoj eminenciji svetskog fudbala, Sepu Blateru. Na standardne sukobe i „mimoilaženja u pogledu“ uređivačke koncepcije već ste navikli, neće izostati ni ovog puta, ali se čini da je ovog puta Borota pronašao više nego „kreativan“ način da to reši.
Puno je razloga da i ove srede, samo na YT kanalu Meridian sport, pogledaš četvrtu epizodu tvoje omiljene sportske emisije, sada i u novom ruhu – Udarac iz ugla!
Kladionica Meridian nije ti samo spremila neviđeno dobru emisije o fudbalu, već i vrhunsku promociju – poklon dobrodošlice. Registruj se i preuzmi odmah bonus 500 RSD koji možeš iskoristiti za sportsko klađenje. Osim toga, uplatom depozita na nalog imaš mogućnost i da osvojiš dodatni bonus od 2000 RSD, a više o tome saznajte na ovom linku.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.