Tiket dana (utorak, 18.08.2020)

tiket dana

Danas startuju nove kvalifikacije za evropske kupove, a još nije okončana ni prethodna sezona. No, to ništa ne smeta, timovi koji su u završnici sigurno neće igrati u kvalifikacijama. Ovo je predlog našeg tiketa.

Dinamo Brest – Astana – x @ 3.72 u 1xbet

Najneizvesnija utakmica, bar kada je prvi dan u pitanju, igra se u Brestu, u Belorusiji. Senzacionalni šampion ove zemlje prošle sezone bio je Dinamo, ali ne onaj iz Minska, već mnogo manje poznati iz Bresta. Izgleda da je to bio samo trenutni sjaj ovog kluba, i već ove sezone Dinamo se vratio tamo gde pripada, bliže sredini nego vrhu tabele. Njihov rival u premijernom meču u kvalifikacijama za Ligu šampiona je višestruki uzastopni šampion Kazahstana, ekipa Astane, koja je mnogo iskusnija kada su mečevi u Evropi u pitanju. Ni u Kazahstanu ne ide sve lako ovih dana, prvenstvo je nastavljeno, ali se sve utakmice igraju u istom gradu. Posle četiri kola Asatana zaostaje dva boda za Kairatom, s kojim je vodila veliku bitku prošle sezone, ali ima i meč manje odigran. Sećamo se da Kazahstanci nisu pokazali mnogo u duelima u grupi Lige šampiona, ali su uspeli da pobede Mančester Junajted, koji je u glavni grad ove zemlje došao sa rezervnim sastavom. U Belorusiji je prvenstv prekinuto zbog političkih nemira i čak je i ovam meč došao u pitanje. Ipak, igraće se bez publike, pa bi sve trebalo da bude u redu. Što se ishoda tiče, gosti su favoriti, ali bo Dinamo mogao da odigra čvrsto, kako već ume i stigne do remija, pa šta im bog da. To je i naš predlog, nerešen ishod, a za x u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 3.72.

Haka – Helsinki – 2,T22+ @ 1.72 u Meridianbet

Neprijatno je Helsinki iznenadio navijače remijem sa Honkom na svom terenu. Zbog izostanka trijumfa, Inter iz Turkua pobegao je ponovo na četiri boda razlike, ali HJK ima i meč manje odigran. Helsinki neće igrati u Evropi, posle mnogo godina, pa će tokom leta moći da se potpuno posveti domaćem prvenstvu, u kome žele da vrate titulu. Haka se vratila u elitu, ali se odmah pokazalo kolika je razlika između dva najjača ranga u ”zemlji 1000 jezera”. Haka iz Valkeakoskija nalazi se na 10. mestu sa samo četiri boda, a još nisu zabeležili pobedu. Imaju četiri remija i pet poraza i nema sumnje da ih očekuje učešće u plej-autu, gde će pokušati da dođu do opstanka. U prvom ovogodišnjem okršaju ove dve ekipe, Helsinki je u prestonici slavio sa 3:1. Očekujemo i da sada pobedi, a trijumf bi mogao da ukrasi sa bar dva gola u mreži domaćina. Naš predlog je kombinacija dvojke i bar dva gola na meču, a za 2,T2+ u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 6.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.