Finalni turnir LE u Frankfurtu donosi ti 500 dinara bonusa za klađenje na mestu najboljih kvota

Liga Evrope ušla je u svoju “paklenu” i neviđenu završnicu! Večeras nas od 21 čas očekuje još jedan fudbalski spektakl – polufinalni meč između Intera I Šahtjora iz Donjecka.
Fudbaleri Intera uspeli su da se plasiraju u polufinale pobedom nad Bajerom iz Leverkuzena rezultatom 2:1. Nemci su propustili šansu da iskoriste prednost “domaćeg terena”. Sva tri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu i to pre 30. minuta!
S druge strane, ukrajinski šampion Šahtjor je prilično lako “prošao” u polufinale LE dominantnom pobedom nad švajcarskim Bazelom. Klub iz Donjecka savladao je tim Marsela Kolera rezultatom 4:1. Za trijumf im je bilo potrebno svega 22 minuta!
Iako je Inter favorit u meču sa Šahtjorom, ekipa sa “Čizme” mogla bi da bude u velikim problemima u ovom duelu. Naime, zbog povrede butnog mišića, Aleksis Sančez bi mogao da propusti susret sa Šahtjorom, što bi bio hendikep za Inter.
U slučaju trijumfa Intera, to će Konteovim fudbalerima biti ulaznica za eventualnu 4. titulu u Ligi Evrope. Prethodno je to Inter uspeo da ostvari tri puta, u sezonama 1990/91, 1993/94 i 1997/98.
Šahtjor, bez ikakve sumnje, fantastično igra ove sezone, kako u evropskim takmičenjima, tako i u svojoj, domaćoj ligi. Sudeći prema formi, Ukrajinci su apsolutno spremnni za duel sa Italijanima.
Za slučaj da Šahtjor bude bolji od Intera, ukrajinskom šampionu će se otvoriti vrata za ostvarenje sna starog čak 11 godina. Naime, Šahtjor je jedan jedini put osvojio Ligu Evrope i to u sezoni 2008/09, kada su u finalu savladali Verder iz Bremena.
Dakle, ukoliko prođu u finale, Šahtjor će nakon 11 godina biti u prilici da osvoji svoju istorijsku drugu titulu LE!
A, šta kaže statistika? Šansa da Inter pobedi iznosi 55 odsto. Šansa da Šahtjor pboedi jeste 20 odsto, dok je verovatnoća za nerešenim ishodom do 90. minuta 25 odsto.
Kvote u Meridianu na meč Inter – Šahtjor:
• 1 – 1.76
• x – 3.95
• 2 – 4.50
Takođe, u kladionici Meridian vas samo za ovaj meč očekuje i preko 1.000 različitih opcija za klađenje. A, kako biste odmah mogli da uživate u pogodnostima koje vam Meridian nudi, potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs i automatski dobijate 500 RSD bonusa dobrodošlice za sportsko klađenje.
Ako deponujete 1.000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobićete dodatni bonus za sportsko klađenje od 2000 RSD!
I ako padnete na jedan tiket, bez brige, jer Meridian vam vraća novac nazad!
Meridian – Kuća najvećih bonusa i najboljih kvota!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.