Tiket dana (četvrtak, 20.08.2020)

tiket dana

Nekako je danas najslabija ponuda u kladionicama, uzimajući u obzir i prethodne, ali i nastupajuće dane. No, ne mari, uvek se nađe dovoljno materijala za sastavljenja tiketa.

Elče – Đirona – 2 @ 2.90 u Meridianbet

Jedna od ove dve ekipe igraće od 12. septembra u La Ligi. Ostale su još dve utakmice između Elčea i Đirone i znaće se svi učesnici španske elitne divizije za sezonu 2020/21. Pre više od godinu dana krenula je Segunda, a evo tek za nekoliko dana biće okončana. Direktan plasman u elitu izborili su Ueska i Kadiz, dve prvoplasirane ekipe, dok su timovi od treće do šestog mesta pokušali da se preko baraža domognu društva Reala, Barselone, Atletika i ostalih. Za Đironu se očekivalo da se nađe u finalu. Katalonci su bili treći, a u polufinalu su dva puta pobedili Almeriju, 1:0 i 2:1. Za Elče se može reći da ih niko ovde nije očekivao. I oni sami su se pomirili s činjenicom da neće videti baraž, ostala je da se odigra jedna utakmica poslednjeg kola. Deportivo je trebalo da dočeka Fuenlabradu i od ishoda tog meča zavisio je konačni ishod tabele Segunde. Fuenlabradi je bio dovoljan bod u La Korunji protiv Deportiva koji je već ispao. Vodili su gosti do pred sam kraj, a onda su primili dva gola i ostali bez plej-ofa. Elče je dobio poklon i maksimalno ga iskoristio izbacivši Saragosu u polufinalu. Prvi meč u Elčeu okončan je bez golova, ali je na ”La Romaredi” slavio gost golom Nina u finišu susreta. Tako je ovaj jedan pogodak fudbalera koji ima več 40 godina, odlučio taj dvomeč. Đirona je mnogo ozbiljnija od Saragose, a ovaj tim je, na neki način, filijala Mančester Sitija. Očekujemo da igraju ozbiljno već u prvih 90 minuta, mada predstoji i revanš, i stignu do trijumfa. Predlažemo dvojku za koju je koeficijent u kladionici Meridianbet 2.90.

Sent Džonson – Aberdin – x @ 3.10 u Bet365

Teško je proceniti u kakvoj je formi ekipa Aberdina, pošto je odigrala samo jedan zvanični meč još od 7. marta. Posel skoro pet meseci izašli su na teren u prvom kolu novog prvenstva Škotske i izgubili minimalnim rezultatom protiv Rendžersa. Ovo je zaostala utakmica drugog, a meč trećeg kola sa Seltikom je odložen. Pošto su poraženi od ”policajaca”, nemaju nijedan bod na kontu, pa im je zato duel sa Sent Džonsonom važan da krenu s nule. Domaćin je igrao već tri puta, remizirali su sa Junajtedom u Dandiju, onda su izgubili od Rendžersa, da bi prvi trijumf zabeležili u prethodnom kolu protiv Kilmarnoka na strani. Prethodno prvesntvo koje je prekinuto u amrtu, i nije nastavljano, Aberdin je okončao na odličnom četvrtom mestu, dok je Sent Dđonson bio solidan sedmi. Očekujemo tvrd meč sa malo golova. Smatramo da je remi najrealni ishod, pa vam predlažemo x sa koeficijentom 3.10 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Bet365 iznosi 8.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.