I do neverovatnih 1000% – Sastavi tiket i osvoji vrtoglavi bonus na broj parova

Fudbal je u punom jeku, a uz NBA koji je uveliko u toku, važno je napomenuti da se polako u kladionice vraćaju i ostali sportovi!
Da je regionalni lider u proizvodnji i distribuciji igara na sreću Meridian je još jednom dokazao tako što je proteklog vikenda uveo opciju UŽIVO klađenja na trke Formule 1! Takođe, u toku je i jedinstveni Meridian Cup, turnir u stonom tenisu, čije prenose možete pratiti UŽIVO na Meridian sport YT kanalu, a na iste se kladiti UŽIVO na sajtu meridianbet.rs.
Upravo je sve ovo fantastičan povod za sastavljanje tiketa, ali i sjajna prilika da se osvoji vrtoglavi bonus na broj parova!
Kladionica Meridian ne bi bila “kuća najvećih bonusa” da svojim igračima gotovo svakodnevno ne donosi nove promocije, a sa bonusom na broj parova pruža vam se šansa da ostvarite čak do 1000% bonusa!
Visina dobijenog iznosa zavisi od broja odigranih parova, tj. što je veći broj parova na tiketu čeka vas i veći bonus.
Minimalnih 3% bonusa dolazi za pet parova na tiketu, dok maksimalni bonus sledi za 40 parova! Pri tome, imajte u vidu da minimalna kvota za učešće u ovoj promociji iznosi 1.35.
Registrujte se još danas i uverite se sami zašto su kladionici Meridian poverenje dali brojni igrači u našoj zemlji, a i šire.
Za srećan početak čeka vas i bonus dobrodošlice od 500 dinara za sportsko klađenje, a ukoliko deponujete novac u iznosu od 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobijate automatski dodatni sportski bonus od 2000 dinara!

19 Comments

  1. Za Meridian sa pravom kažu da je postao kuća najvećih bonusa a i nagrada za lojalne igrače. Odlična ponuda fudbala, košarke,stonog tenisa, kazino igara. Isplati se biti VIP u Meridianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.