Sada je sportsko klađenje još zabavnije – Meridian ti BEZ USLOVA poklanja bonus dobrodošlice od 500 RSD

Sportsko klađenje u Meridianu najbolji je način da testirate svoju sreću ovog leta. Da bi uživao sve benefite ove kladionice, kao i iskusio prednosti koje nosi sportsko klađenje u Meridianu, potrebno je samo da se registruješ na sajtu. Neka zabava počne već danas!
Bonus dobrodošlice za sportsko klađenje u Meridianu jedan je od najpopularnijih bonusa koje nudi ova kladionica. Naime, ova pomocija namenjena je svim novoregistrovanim članovima na sajtu kladionice Meridian.
Najnovija promocija Meridiana donosi ti bonus na samom startu! Početnička sreća je od presudnog značaja u igrama na sreću, a bonusom dobrodošlice automatski pokrećeš kolo sreće.
Bonus dobrodošlice dobija se automatski odmah nakon registracije i verifikacije na sajtu ili aplikaciji Meridiana. Dakle, nije neophodno da uplatiš depozit, već se od tebe očekuje samo da se registruješ na sajtu. Bonus dobrodošlice bez ikakvih uslova!
Odmah nakon registracije i verifikacije naloga na Meridianu, pokrećeš svoj niz neverovatnih dobitaka. Zahvaljujući novoj promociji Meridiana nakon registracije dobićeš 500 dinara bonusa dobrodošlice!
Ovaj bonus možeš da iskoristiš na tikete sa minimalnom kvotom 2 i sa pet i više parova na tiketu. Momentom registracije, svaki igrač stiče pravo na to da dobije bonus dobrodošlice 500 dinara za sportsko klađenje u Meridianu.
Pokreni zabavu, pokreni dobitke, pokreni sebe – kladionica Meridian misli na tebe i pomaže ti da u osvajanju!

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.