Tip dana: Jagelonija – Visla: Obe ekipe žele do plasmana u plej-of!

U ponedeljak je na programu poslednji meč prvog kola poljske Ekstraklase u kom će Jagelonija na svom terenu dočekati Vislu iz Krakova.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.

Jagelonija: Cilj je plasman u plej-of!

Godinama unazad fudbaleri Jagelonije se nalaze u samom vrhu poljskog fudbala i po nepisanom pravilu iz sezone u sezonu ova ekipa bez većih problema dolazi do plasmana u plej-of, što će bez ikakve sumnje biti primarni cilj i ovog puta.
Inače, prošli šampionat je ekipa iz Bjalistoka završila na osmom mestu na tabeli, ali se mora priznati da baš i nisu blistali u doigravanju, iako su sve do početka plej-ofa pružali izuzetno dobre partije.
Primera radi Jagelonija je na poslednjih osam mečeva u poljskom prvenstvu ostvarila samo dve pobede, ali to ne znači da na startu šampionata neće pružiti dobru partiju na svom terenu gde i inače pružaju izuzetno dobre partije.

Visla: Ova ekipa može i mora bolje!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Visle pružati onoliko loše partije u prošloj sezoni. Naime, ova ekipa ne samo da nije uspela da se plasira u doigravanje već su navijači ove ekipe do bukvalno poslednjeg kola strepeli za opstanak u društvu najboljih pošto je Visla sezonu završila na trinaestom mestu na tabeli što je prvo mesto iznad crte koje donosi opstanak u Ekstraklasi.
Na tri poslednja meča iz prošle sezone ekipa iz Krakova nije uspela da dođe do trijumfa, a u tom periodu su doživeli dva poraza i jedan remi.
Nažalost, Visla iz Krakova je odmah na startu eliminisana i iz poljskog Kupa pošto su poraženi na gostovanju kod Ostrovica, ali sasvim sigurno da ovo takmičenje neće biti prioritet za ovu ekipu, već prvenstvo.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, Visla je prošle sezone odigrala devetnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo pet trijumfa, tri remija i čak jedanaest poraza.

Naš predlog

Ono što je nekako tradicija kada su ove dve ekipe u pitanju su svakako golovi i sigurno je da ih treba očekivati i sada. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74. Mišljenja smo da će obe ekipe ići na trijumf u ovom susretu pa vam zbog toga predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.