Ko je tvoj favorit? Pogodi ko osvaja Ligu šampiona i Meridian će te nagraditi!

Turbulentna fudbalska sezona 2019/2020 završiće se na najbolji način jer nas večeras od 21 čas očekuje spektakularno finale između prvaka Francuske i Nemače: Pariz Sen Žermen – Bajern Minhen!
Veliko finale odigraće se na lisabonskom “Lužu”, a pakleni meč koji nas očekuje odličan je povod da stavite opklade na jedan od potencijalnih ishoda u kladionici Meridian.
Naime, ukoliko pogodite ime pobednika, odnosno prvaka Evrope, Meridianbet vam poklanja bonus u visini uplate na tiketu, do maksimalnih 1000 RSD!
Sve što je neophodno da biste ispunili uslove za fantastičan bonus je da imate otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji. Ukoliko još uvek nemate, trenutak je savršen da se jednostavnim koracima registrujete jer vas čeka i poklon dobrodošlice od 500 RSD!
Ovaj bonus odmah možete unovčiti, a povod ne može biti bolji od finala Lige šampiona!
Sudar titana i utakmica koju svi ljubitelji fudbala željno iščekuju. Sukob ekipa koje su rutinskim pobedama od 3:0 izborile plasman u finale.
Bajern je savladao Lion, dok je PSŽ eliminisao Lajpcig.
Zanimljiv podatak je da ukoliko večeras pobedi, Bajern Minhen će postati prvi klub u istoriji koji je osvojio Ligu šampiona uz sve ostvarene pobede! S druge strane, trijumf Pariz Sen Žermena bi francuskom timu doneo prvu titulu prvaka Evrope u istoriji kluba, pa je ulog u ovom meču zaista veliki.
Dakle, ko god da pobedi ispisuje stranice istorije. A, šta kažu kvote? Ko je favorit?
Kladionica Meridian, kao većina ljubitelja fudbala i sportskog klađenja, blagu prednost daje gigantu iz Minhena. Kvota na pobedu Bajerna je, neko bi rekao i poklon – 2.05, idealna za “singliranje”. Ukoliko, pak, želite da se kladite na trijumf Parižana, onda biste već ozbiljno mogli da zaradite jer “kec” u Meridianu daje kvotu od 3.35.
Priznaćete da utakmice kao što je finale Lige šampiona svi fudbalski fanatici vole da gledaju što je duže moguće, a poseban užitak pruža penal serija. Ako smatrate da je na meču PSŽ – Bajern Minhen nerešen ishod realna opcija, kvota je veoma privlačna – 3.95.
Ne treba zaboraviti da je Bajern spreman na sve, a o poniženju koje je doživela Barselona kada je u četvrtfinalu primila čak 8 golova od “bavarca” – još uvek se priča! Stoga, ako ste ljubitelj ofanzivne igre i golova, možete pokušati isa igrom GG4+.
Ispratite finale Lige šampiona na meridianbet.rs sajtu uz najveći izbor igara, kvota i specijala.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.