Isprati Zvezdino gostovanje u Tirani uz 500 RSD bonusa

U okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda večeras od 20 časova gostuje fudbalskom klubu koji nosi ime baš kao i prestonica Albanije – Tirana.
Povodom “paklenog” meča, kladionica Meridian je spremila savršenu ponudu, koju sigurno nečete moći da odbijete.
Naime, ukoliko još uvek nemate otvoren nalog na meridianbet.rs, idealno je vreme da to promenite – registrujte se na sajtu ili putem mobilne aplikacije i na vašem bonus računu će vas sačekati poklon dobrodošlice – 500 RSD!
Fantastičan bonus možete odmah iskoristiti i pametno unovčiti, a prilika za to nije mogla biti bolja! Uz najbolju ponudu i kvote, Meridianbet vam pomaže da fudbalsko znanje veoma lako unovčite, a pored bonusa dobrodošlice, čeka vas i vrtoglavi bonus na broj parova, čak do 1000 %!
Pred odlazak u glavni grad Albanije, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je ulogu favorita prepustio domaćinu, a veliki optimista je i šef stručnog štaba Tirane Emanuel Egbo koji smatra da večeras može napraviti čudo i eliminisati favorita.
Zbog poznate situacije sa pandemijom korona virusa, utakmica između Tirane i Crvene zvezde igraće se bez prisustva publike, što svakako ide u prilog šampionu Srbije jer je dobro poznato kakva atmosvera vlada na mečevima kao što su ovi.
Ipak, ni pred praznim tribinama neće biti lako jer očekivanja su velika sa obe strane. Mnogo toga ide u prilog crveno-belima, pre svega, iskustvo u ovom takmičenju s obzirom na to da Zvezda poslednje dve sezone igra grupnu fazu Lige šampiona. Naravno, kvalitet srpskog tima u odnosu na rivala je, takođe, daleko bolji.
Da se veće šanse za trijumf prepisuju Zvezdi potvrđuju i kvote, pa je tako “dvojka” u Meridianu 1.59, dok se pobeda Tirane ceni kvotom 5.80.
Nerešen ishod je 3.90, a kvota da oba tima daju gol 2.08.
Inače, ukoliko niste znali ovo je drugo gostovanje Crvene zvezde u Albaniji, koja je upravo u Tirani pre 75. godina odigrala i svoju prvu inostranu utakmicu. Tada je sve bilo drugačije, a netrpeljivost i tenzije nisu postojale kao danas.
Uoči utakmice koja se igra večeras i iz Tirane su se prisetili ovog duela:
– FK Crvena zvezda je prvi put prijateljsku utakmicu protiv Tirane igrala još 1945. Meč je održan na stadionu “Kemal Stafa”, a duel ova dva tima vraća se nakon 75 godina – napisali su iz albanskog tima na Instagramu.
Podsećamo, tada su u prijateljskom meču crveno-beli odmerili snage sa reprezentacijom Albanije i savladali je rezultatom 5:2.
Nema sumnje, da srpskog šampiona danas neće dočekati “cvećem” kao što je bilo 1945. godine, ali svi se nadamo da će sve proći u sportskom duhu i bez incidenata.
Ispratite meč Tirana – Crvena zvezda na meridianbet.rs sajtu uz najveći izbor igara, kvota i specijala.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.