Tiket dana (utorak, 25.08.2020)

tiket dana

Jedan od onih dana kada je ponuda u kladionicama baš siromašna. Pratiće se dve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, ali osim toga malo je drugih događaja.

PAOK – Bešiktaš – 0-2 @ 1.82 u 1xbet

Ovo je jedan od derbija ove runde kvalifikacija za elitno klupsko takmičenje. Obe ekipe nisu uspele da dođu do titule u svojim prvenstvima, pa će put do Lige šampiona morati da potraže kroz ”stazu nešampiona”. Tu je konkurencija još jača, što se i vidi po tome da su se grči i turski predstavnik sastali već sada. PAOK je u poslednje četiri utakmice u grčkoj ligi postigao samo jedan gol, i to u derbiju protiv Olimpijakosa u Pireju, ali zato njihov golman nije savladan nijednom. Više od 360 minuta nije se zatrelsa mreža crno-belih iz Soluna. Bešiktaš je igrao dobro u finišu sezone, vezali su četiri pobede u poslednja četiri kola, pa su na kraju bili treći, ali zbog kazne za Trabzon, i eliminacije iz Evrope, igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Gorele bi tribine na čuvenoj ”Tumbi” samo da nije koronavirusa. Šteta što neće biti navijača, jer smo uvereni da bi koreografija bila neverovatna. Ovako, igra se samo jedan meč, domaći teren daje veće šanse PAOK-u, ali mi očekujemo tvrd duel sa malo golova. Za 0-2 gola u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.82.

Šahtjor – Dinamo Kijev – I1+&II2+ @ 2.77 u Meridianbet

U Superkupu Ukrajine, još jednom, sastaju se Šahtjor iz Donjecka i kijevski Dinamo. Titula je ponovo pripala ”rudarima”, koji su do pre nedelju dana igrali u Evropi, ali su poraženi u polufinalu Lige Evrope od Intera čak sa 5:0. Startovala je i nova sezona u Ukrajini, Šahtjor je pobedio Kolos na startu sa 3:1, dok Dinamo slavio na gostovanju kod Olimpika iz Donjecka. Ovaj meč se igra na neutralnom terenu, ali u Kijevu, prestonici Ukrajine. Ipak, Šahtjor je navikao da bude nomadski klub, pošto od rušenja njihove ”Donbas arene” tokom bombardovanja Donjecka, igraju kao domaćini na razno raznim destinacijama. Šahtjor je dobio prethodna dva prvenstvena duela rezultatima 3:2 i 3:1, ali je Dinamo eliminisao velikog rivala još u osmini finala KUpa, koji je kasnije i osvojio, pobedom nad Vorsklom. Očekujemo nešto rasterećeniju igru, fudbaleri Šahtjora su sigurno umorni, ali neće prepustiti prvi trofej u sezoni najvećem rivalu. Naš predlog su golovi, a predlažemo igru 1+ u prvom poluvremenu i 2+ u drugom. Za kombinaciju 1+pp,2+dp u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.77.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.