Deponuj novac na nalog i uskoči u trku za 10.000 RSD!

Kladionica Meridian iz dana u dana oduševljava sve svoje igrače jedinstvenim bonusima i promocijama. Štaviše, dovoljno je da deponujete novac i on će automatski vredeti više. Dakle, vaš depozit u Meridianu ujedno je i vaša šansa da osvojite vredne nagrade za sportsko klađenje!
A sada vas čeka neverovatna sportska ponuda – priključite se fantastičnom takmičenju u kojem broj igrača raste iz dana u dan i pokrenite zabavu u sopstvenoj režiji!
Naime, ukoliko ste pasionirani ljubitelj fudbala, košarke, formule 1 ili bilo koje druge vrste sportskog klađenja, onda ne časite časa!
Uplatite depozit u Meridianu u periodu od 28. avgusta do 31. avgusta, preuzmite najviše bodova i budite u igri za osvajanje 10.000 dinara bonusa!
Uplata depozita u Meridianu sada predstavlja veličanstvenu promociju koja vam može doneti novčani bonus o kojem ste do sada mogli samo da sanjate!
U ovoj promociji mogu učestvovati samo igrači koji su registrovani na sajtu ili na aplikaciji meridianbet.rs. Dakle, dovoljno je da otvorite nalog u Meridianu, potpuno brzo, lako i jednostavno, i bonus novac već sutra može biti vaš!
Promocija se organizuje u vidu međusobnog takmičenja igrača u tome ko će uplatiti više depozita. Igrač, odnosno takmičar koji u navedenom periodu osvoji najviše bodova jeste sveukupni pobednik.
Bodovi se računaju na sledeći način: uplata depozita od 1.000 dinara iznosi 1 bod, uplata depozita od 2.000 dinara iznosi 2 boda, uplata depozita od 3.000 RSD iznosi 3 boda, itd. Takmičar koji osvoji najviše bodova dobija 10.000 RSD bonus novca! Ali, to nije sve! Meridian vam omogućava da zaradite bonus novac čak i da niste “zauzeli” prvo mesto!
Drugoplasirani na tabeli osvojiće 5.000 RSD bonus novca, dok će igrač, koji se plasirao na trećem mestu, osvojiti 3.000 dinara bonusa.
Dakle, ukoliko još uvek nemate nalog, idealno je vreme da se registrujete na meridianbet.rs, a sjajna vest je da vas na bonus računu čeka i poklon dobrodošlice – 500 RSD!
Međutim, to nije sve – kako bi se kvalifikovali za dodatni bonus od 2000 RSD, potrebno je da deponujete novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju.
Ujedno, to će biti i vaš prvi bod što je savršen početak za igru bez granica!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.