Najbolja ponuda i najjače kvote na jednom mestu – Pokupi bonus 500 RSD i kladi se!

Još jedan uzbudljiv sportski vikend je pred nama! Pošto su radnu nedelju obeležili kvalifikacioni mečevi za Ligu šampiona i Ligu Evrope, kao i učešće naših timova, već od danas vraćamo se prvenstvenim mečevima fudbalskih liga širom Evrope.
Povodom svega što nas očekuje za vikend, kladionica Meridian spremila je fantastičnu sportsku ponudu, a za sve novoregistrovane igrače na sajtu meridianbet.rs tu je i poklon dobrodošlice – bonus za sportsko klađenje od 500 RSD!
Uz vrtoglavi bonus na broj parova i neodoljivo takmičenje u kojem možete osvojiti ELEKTRIČNI TROTINET – ovo je prilika koja se ne propušta! I zato, ne časite časa – već se odmah jednostavno i lako registrujte na ovom linku.
Prošlog vikenda, na “velika vrata” vratila nam se Liga 1, a utakmicom između Liona i Dižona, večeras od 21 čas, počinje i drugo kolo najjačeg fudbalskog prvenstva u Francuskoj.
Danas nas očekuju i dva meča Superlige Srbije. Od 17 časova na teren izlaze fudbaleri Inđije i Javora, dok nas dva sata kasnije očekuje okršaj Metalca i Čukaričkog.
Za ljubitelje domaćeg fudbala posebno zanimljiva biće nedelje, koja je rezervisana za dva veoma uzbudljiva i spektakularna derbi meča – Crvena zvezda dočekuje TSC Bačku Topolu, dok Partizan gostuje Vojvodini u Novom Sadu.
Pažnju danas privlače i prijateljski mečevi, a od velikana za novu sezonu sprema se Dortmund, Totenhem, Fejnord, Njukasl, Viljareal, Valensija… Više o prijateljskim utakmica možete saznati na ovom linku.
Ne treba zaboraviti da je odnedavno Meridian uveo novu opciju – od sada je svim ljubiteljima formule dostupno UŽIVO klađenje na trke Formule 1!
F1 Specijal ovu kladionicu čini drugačijom od konkurencije jer samo u Meridianu imate priliku da se UŽIVO kladite na najuzbudljiviji, najbrži i najopasniji sport na planeti.
Velika nagrada Belgije vozi se u nedelju od 15.10, pa ne propustiti priliku da ispratite F1 uz Meridianbet i ubedljivo najbolju sportsku ponudu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.