Sudar najjačih – Isprati derbi mečeve Superlige Srbije i osvoji BONUS!

Za gotovo mesec dana, u domaćem prvenstvu se nisu dogodila značajnija iznenađenja (ako ne računamo neočekivani poraz Partizana od Novog Pazara). Međutim, upravo 6. kolo i dve derbi utakmice nam mogu doneti i pojedine preokrete!
Danas nas očekuju veoma uzbudljivi i spektakularni derbi mečevi – Crvena zvezda dočekuje TSC Bačku Topolu, dok Partizan gostuje Vojvodini u Novom Sadu.
Sportska ponuda u kladionici Meridian za samo dva pomenuta meča nudi preko 1200 različitih opcija za igru, uz vrtoglavi bonus na broj parova, ali i bonus dobrodošlice za nove igrače – ovo je prilika koja se ne propušta!
Naime, svi novoregistrovani igrači na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije dobijaju poklon dobrodošlice od 500 RSD, ali to nije sve! Ukoliko deponujete novac u iznosu od 1000 RSD, stičete pravo i za dodatni bonus od 2000 RSD, ali i za učešće u nagradnoj igri gde možete osvojiti ELEKTRIČNI TROTINET.
Dakle, neka domaća liga bude vaš povod da započnete igru bez granica, samo u kladionici Meridian!
Nijedan tim do sada nije uspeo da savlada ekipu Dejana Stankovića. Iz dosadašnjih 5 mečeva, Zvezda je “izvukla” maksimalan broj bodova – 15 i nalazi se na 1. mestu na tabeli.
Sudeći po broju golova, crveno-beli odlično igraju i u napadu, a još suverenije u odbrani. Postigli su ukupno 13 golova, a primili svega 2 – najmanje u odnosu na sve ostale klubove.
Do sada su Crvena zvezda i TSC imali 3 ukupno međusobna susreta. Prvi put su se dva kluba sastala u 2018. godini u osmini finala Kupa Srbije, kada je Zvezda nadigrala TSC rezultatom 4:1. Prošle sezone SLS, oba kluba su pobeđivala kao domaćini. U prvom susretu, Zvezda je pobedila rezultatom 3:1. Dok je u drugom i poslednjem meču, odigranom 14. juna ove godine, TSC bio uspešniji i savladao crveno-bele rezultatom 2:1.
Danas će oči domaće fudbalske javnosti nesumnjivo biti uprte i u meč između Vojvodine i Partizana!
U nacionalnoj ligi Vojvodina i Partizan su do sada odigrali ukupno 165 međusobnih mečeva! Partizan je bio uspešan na 87 mečeva, dok je Vojvodina pobeđivala 42 puta. Dva kluba su na 36 mečeva remizirala.
Predvidite ko će biti pobednik – Crvena zvezda, TSC Bačka Topola, Vojvodina ili Partizan? Tipujte na svog favorita i podržite svoj omiljeni klub tako što ćete opklade staviti u kladionici Meridian!
Budite deo Superlige Srbije i pokažite svoje poznavanje srpskog fubdala! Kladionica Meridian će vam, zahvaljujući najboljim kvotama, najvećoj sportskoj ponudi i izboru specijala pomoći da svoj dobitak i ostvarite!
Čak i ako padnete na jedan par, to nije nikakav problem, jer vam Meridian vraća novac nazad!
Meridian – Mesto najboljih kvota i najvećih bonusa!

14 Comments

  1. Meč Vojvodine i Partizana je bio napet do samog kraja i nije moglo ni da se pretpostavi kakav će biti ishod, dok Zvezda vodi ubedljivo sa 5:0 i male su šanse da se bilo šta značajno na meču promeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.