Tiket dana (nedelja, 30.08.2020)

tiket dana

Bliži se septembar, mesec u kome će početi sve najjače evropske lige. Sledeći vikend rezervisan je za reprezentacije, a od onog narednog ponuda će biti maksimalna. Evo kako izgleda naš tiket za ovu nedelju.

AEK – Olimpijakos – 2 @ 2.27 u 1xbet

Ostale su dve nedelje pred start novog prvenstva Grčke, a tek se završava ova sezona. Utakmica finala Kupa igra se između dve atinske ekipe, na neutralnom terenu, na ”Olimpijskoj stadionu”. Olimpijakos ima priliku da se okiti duplom krunom, a ovo je osmi put da se za ovaj trofej bore sa timom iz dela Atine zvanog Nova Filadelfija. AEK je specijasita za ovo takmičenje, igrao je u prethodna četiri finala, ali ih je gubio. Tri puta od PAOK-a, a jednom od Pirejaca, posle one čuvene serije penala koji su odlučili pobednika. U polufinalu se AEK eliminisao Aris, A ekipa Masima Karere do trijumfa je stigla u produžecima. Ništa lakši put nije imao ni Olimpijakos, puleni Pedra Matrisa su nekako uspeli da prođu PAOK i evo ih na domak duple krune, koju su prethodni put osvojili 2015. godine. U nedavno okončanom prvenstvau Aris je bio treći, ali je imao zaostatak od 22 boda za Širejcima, pa smatramo da su oni favoriti u ovom finalu. Olimpijakos je igrao i jedan meč u Evropi, posle pauze, ali nije uspeo da izbaci engleski Vulverhempton u osmini finala LIge Evrope, mada su pre toga eliminisali Arsenal. Odigrajte dvojku, tačnije igrajte na pobedu Olimpijakosa. Za nju se u kladionici 1xbet dobija kvota 2.27.

Sarpsborg – Bode/Glimt – 2 @ 1.75 u Bet365

Gosti su prosto nezaustavljivi i sva je prilika da se titula seli u njihove vitrine. To je već postalo jasno i Moldeu i Rozenborgu, ekipama koje su u prethodnim sezonama dolazile do pehara u elitnom norveškom rangu. Posle prve polovine prvenstva Bode ima sedam bodova više od šampiona Moldea, ali i meč manje odigran, pa bi ta razlika mogla da bude i dvocifrena. Snagu su pokazali i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, deklasirali su litvanski Kauno Žalgiris sa 6:1, oa su Litvanci prošli samo nešto bolje od Starta, koji je nekoliko dana ranije izgubio na istom mestu sa 6:0. Sada Bode ima težak ispit, jedan od najtežih u preostalom delu prvenstva. Odlaze na gostovanje ekipi Sarpsborgaa, koja je pre dva kola pobedila Molde na svom terenu. Ipak, Sarpsborg nije snažan kao pre dve sezone kada je izborio plasman u kvalifikacije, a zatim i u grupnu fazu Lige Evrope. Trenutno se domaćin nalazi na 11. mestu sa 17 bodova i bliži je borbi za opstanak nego plasmanu u Evropu. U prvom delu sezone Bode/Glimt je slavio na svom terenu sa 2:1. Očekujemo još jednu pobedu Bodea i onda mogu na kratku pauzu. Koeficijent za dvojku u kladionici Bet365 iznosi 1.75.

Zlate Moravce – Dunajska Streda – 2 @ 1.86 u Meridianbet

Rekli smo da je DAC Streda tim na koji treba računati i često igrati ove sezone. Radi se o odličnoj ekipi koja je snagu dokazala i u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Rival im nije bio prejak, radilo se o islandskom Hafnarfjorduru, ali smo očekivali dvojku, a kvota nije bila nimalo niska. Nadamo se da ste nas poslušali u četvrtak. I sada vam predlažemo dvojku, a Streda ide na gostovanje u Zlate Moravace. Domaći tim je u četiri kola dva puta remizirao, jednom pobedio i jednom izgubio, i to u prošlom kolu. Zanimljivo je da je ovaj tim uspeo da pobedi i šampiona Slovan sa 2:1 na svom terenu, ali je poznato da tim iz Bratislave ima problema sa kadrovskom situacijom, pošto su neki fudbaleri pozitivni na virus korona, a drugi su bili u izolaciji. Dunajska Streda ima maksimalan učinak i očekujemo da ga nastavi i na ovom gostovanju. Predlažemo vam dvojku, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 7.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.