Tiket dana (ponedeljak, 31.08.2020)

tiket dana

Poslednjeg dana avgusta ponuda je skoro kao u jeku pandemije, kada su sve lige bile prekinute. Razloga je sada drugačiji, igrači su pohitali u svoje nacionalne timove, pošto će već od četvrta startovati, drugo po redu, izdanje Lige nacija.

Sileks – Renova – 1 @ 1.67 u Meridianbet

U derbiju makedonske lige aktuelni šampion Sileks iz Kratova dočekuje tim Renove. Gosti su napravili lep uspeh u Evropi, u četvrtak su slavili kao gosti u Jermeniji protiv Alaškerta, i čekaju žreb i novog rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Sileks nije bio tako uspešan na evropskoj sceni, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, još prošle sedmice, ubedljivo ih je porazio Karabag u Azerbejdžanu. Ovo je utakmica četvrtog kola elitnog ranga makedonskog fudbala , a posle tri runde Sileks je na čelu tabele sa sedam bodova, koliko imaju i dve ekipe ispod njih, Škupi i Škendija, takođe predstavnici u Evropi. Renova ima pet bodova, dva puta su remizirali u tri prva kola, a savladali su Akademiju Pandev u prethodnom kolu. Sileks je favorit u ovom duelu, Renova je i umorna od dugog puta i povrtka uz Jermenije, pa ovde očekujemo jedinicu. Kvota za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.67.

Lahti – Inter Turku – 0-2 @ 1.98 u Bet365

Poslednja utakmica 12. kola finske lige igra se u Lahtiju, gde domaći istoimeni klub dočekuje Inter iz Turkua. Gosti su bolje plasirani na tabeli i spadaju u red kandidata za visok plasman. Međutim, niz od tri uzastopne pobede prekinuli su u prošlom kolu kada su poraženi u gradskom derbiju od TPS-a. To je njihovom navijačima posebno teško palo, pa im i taj neuspeh stavlja dodatni pritisak na pleća pred gostovanje u Lahtiju. Domaći tim je uzeo samo bod u dva prethodna kola, ali su na oba bili gosti. Poraženi su od Ilvesa, a onda su remizirali sa Hakom. Bolje igraju na svom terenu, gde nisu poraženi na četiri prethodne utakmice. Ne očekujemo goleadu na ovom meču, ko zna, možda golova i ne bude, pa vam predlažemo igru 0-2 gola. Za ovaj tip u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 3.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.