Fudbalski kutak – najbolja sportska emisija na Balkanu čeka te na starom dobrom mestu (VIDEO)

Svi ih znamo kao Čvarkova i Torbicu, ali oni su i genijalni fudbalskih komentatori i analitičari. Možda i do sada najbolja epizoda emisije Fudbalski kutak čeka vas na YT kanalu Meridian sport.
Razumljivo, ovo izdanje emisije posvećeno je finalu Lige šampiona i šestoj tituli Bavaraca. Kao što ste navikli, uslediće i rekonstrukcija gola vrednog evropske titule koji je svom bivšem klubu dao Kingsli Koman.
Naši najbolji fudbalski klubovi startovali su svoje ovogodišnje kampanje u evro kupovima, a procene i prognoze njihovih dometa ove sezone stižu iz ugla eksperata, stoga olovke u ruke i spremite dobitne tikete – tipuje i legendarni Koki!
Već smo navikli da Borota i Močibob imaju suprotstavljene poglede kada je reč o uređivačkoj politici i pristupu kada je reč o prioritetima emisije – urnebesnih scena neće manjkati ni u ovoj epizodi.
Fudbalski kutak ne znači samo sportsku zabavu već i povod za vrhunske bonuse u kladionici Meridian –registruj se i čeka te bonus dobrodošlice od 500 RSD bez ikakvih uslova!
Fudbalski kutak i kladionica Meridian – savršena kombinacija.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.