Tip dana: Milwaukee vs Miami, počinje borba za finale istoka! Ovo će biti strašna serija u najavi!

Milvoki
Oct 26, 2019; Milwaukee, WI, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives for the basket between Miami Heat center Bam Adebayo (13) and guard Kendrick Nunn (25) ninth third quarter at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Benny Sieu-USA TODAY Sports

Stigli smo i do polufinala istočne konferncije. U jednom delu kostura svoje mečeve igraju Boston i Toronto, gde je Boston sinoć slavio ubedljivo u prvom meču, dok u drugom delu kostura večeras gledamo prvi meč između Milvokija i Bostona. Ovo je u najavi strašna serija kako smo nagovestili i u samom naslovu. Milvoki se posle uvodnog poraza od Orlanda “otreznio” i sa četiri vezane pobede došao do ove faze, dok je Majami malo i iznenađujuće počistio ekipu Indijane u prvoj rundi. Oba tima igraju u dobroj formi i nalaze se u odičnom pobedničkom ritmu, tako da očekujemo jedan sjajan meč večeras od 00:30h.

Milwaukee Bucks: Janis je podigao formu na viši nivo i to se odmah osetilo u igri Milvokija.

Sve se zna več o ovom timu i kao jedni od glvanih kandidata za osvajanje prstena, nisu bitnije menjali tim. Janis posle osvajanja priznanja za MVP sezone sada ima novi cilj, a to je titula. Neće im biti lako, ali svakako su jedni od favorita. Pored Janisa, ostao je Midlton koji je imao sjajnu sezonu iza sebe i ukoliko ponovi sličnu godinu, Janisu će biti maksimalno olakšan posao. Roster su popunili i sjajni šuteri. Na poziciji startnog beka ove godine će biti Vesli Metjuz, koji može u mnogim stvarima da pomogne Baksima. Pored njega, jedan od najboljih šutera za tri poena ikada, Kajl Korver ulaziće sa klupe i sa rezervistima će pokušati da napravi iskorak. Džordž Hil i Bruk Lopez su tu da svojim iskustvom doprinesu ovom timu koji ima najviše ambicije i u ovom nastavku sezone. Odigrali su kvalitetno u pripremnom periodu, svi igrači su dobili svoju šansu i starter su se polako uveli u takmičarski ritam. Janis je standardno bio najbolji, ali neki momci su pokazali da im je minutaža bila nepravedno mala u sezoni pre “korone”. Izgubili su prvi meč od Orlanda, a potom su podigli nivo igre i rutinski završli ovu seriju. Sada imaju izuzetno teškog protivnika u vidu Majamija i neće im biti nimalo lako.

Miami Heat: Batler i odlični šuteri za tri poena žele do finala istočne konferencije.

Ekipa sa Floride u novu sezonu je ušla sa bitno izmenjenim sastavom. Ono što je svakako ostavilo najviše traga, jeste povlačenje Dvejna Vejda koji je obeležio jednu epohu ove franšize i ostaće upamćen kao legenda, možda i najveća za ovaj grad. Goran Dragić je ostao u timu i pored brojnih spekulacija, kao i Keli Olinik, što je jako bitno za Erika Spolstru, jer oni najbolje mogu da primene njegov sistem na nove igrače. Najveće pojačanje svakako je Džimi Batler koji je ove sezone lider ekipe i od njega se očekuje kandidatura za MVP-ija. Pored njega, okosnicu igre ove sezone nose Ben Adejabo koji je znatno napredovao u odnosu na prošlu sezonu, kao i Hirou i Dankan koji drže ovaj tim kada je šut za tri poena u pitanju. Majami je igrao zaista sjajno pre ove pauze i bili su apsolutni hit na istoku. U pripremnom periodu sada u “Dizni svetu” su šansu dobili svi igrači, Spolstra je video čime raspolaže i Majami spremno dočekuje nastavak sezone. Počistili su u “mehuru” ekipu Indijane, što je bilo i malo iznenađenje za sve. Igraju jako dobro, u brzom tempu na veliki broj poseda i pravi su ispit za Janisa i saigrače.

Naš predlog:

Meridianbet kao blagog favorita na ovom susretu vidi ekipu Milvokija i pobedu domaćina plaćaju kvotom 1.44. Ukoliko smatrate da Majami može do pobede na ovom susretu, Meridianbet pobedu gostiju plaća kvotom 2.80. Mi smo se odlučili za nešto treće. A to je: gost postiže ukupno poena više od 108.5 i Meridianbet daje kvotu 1.77 za tu granicu poena. Majami igra u jako brzom tempu, u odličnom su šuterskom ritmu i mogu da pređu ovu marginu vrlo lako. Sa druge strane Milvoki je pokazao određene defanzivne propuste, tako da očekujemo da ovo bude izgledan predlog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.