Tiket dana (utorak, 01.09.2020)

tiket dana

Dva dana sa izuzetno siromašnom ponudom su pred nama. No, to nas neće sprečiti da i sada izađemo sa svojim predlogom tiketa. Ovako izgleda za prvi dan septembra.

Karlajl – Flitvud – 3+ @ 1.85 u Bet365

U utakmici prvog kola novog izdanja EFL kupa u Engleskoj Karlajl dočekuje Flitvud. Domaćin je član Lige 2, prethodnu sezonu završio je na 14. mestu, sa nevelikim šansama da se bori makar za plejof, u trenutku kada je došlo do prekida prvenstva. Gosti su rang više i oni su bili u zoni plej-ofa, pa su igrali u polufinalu doigravanja. Nisu uspeli da se probiju dalje, izbacio ih je Vajkomb, pa će novu šansu potražiti u narednoj sezoni. Flitvud bi mogao da bude u problemu zbog termina odigravanja tih mečeva. Posle prekida usledila je duga pauza, a onda su morali da se spremaju za plej-of. Ispali su brzo, i morali su da održavaju formu pošto novo prvenstvo počinje 12. septembra, više od dva meseca posle duela sa Vajkombom. EFL kup nije prestižno takmičenje na Ostrvu i često se dešavaju iznenađenja. MOžda i sada bude jedno, pa je naš predlog igra na golove, mada se sastaju dve ekipe iz različitih rangova. Odigrajte 3+ i čekajte golove. Za ovaj tip u kladionici Bet365 kvota iznosi 1.85.

Honka – HIFK – 1x,0-2 @ 2.14 u Meridianbet

Domaćin je jedini tim bez poraza nakon prvog dela prvenstva u Finskoj. Ipak, to timu Honke nije bilo dovoljno da bude u samom vrhu tabele i oni su tek četvrti. Razlog je veliki broj remija, čak sedam, uz četiri pobede. Za vodećim Helsinkijem zaostaju 11 bodova, ali imaju i dva meča manje odigrana. Jedno kolo su propustili zbog evropskih obaveza, igrali su prošlog četvrtka meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i prošli kao bosi po trnju na gostovanju u Danskoj. Arhus ih je pobedio sa 5:2, a Honka je isti broj golova, kao za tih 90 minuta, primila na 11 utakmica u Finskoj. HIFK je trenutno sedmi i boriće se za plasman u plej-of. U seriji su od tri uzastopna poraza, koji su ih znatno udaljili od tog cilja. Dve prethodne utakmice izgubili su rezultatom 1:0, a neće biti iznenađenje ako se to dogodi i treći put. Naš predlog je kombinacija igara. Uz duplu šansu 1x, predlažemo i mali broj golova, odnosno 0-2. Za kombinaciju 1x,0-2 u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.14.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 3.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.