Tip dana: Toronto – Montreal: Ko će do trijumfa u derbiju Kanade?

MLS liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Toronta i Montreala.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za dva sata posle ponoći.

Toronto: Gazda istočne konferencije!

Kada se sve sabere i oduzme apsolutno nema nikakve sumnje da svi navijači Toronta imaju pregršt zadovoljstva za partije koje njihovi fudbaleri pružaju u ovoj sezoni.
Naime, ekipa iz Ontarija se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli istočne konferencije, i ono što je posebno zanimljivo je podatak da do sada nemaju nijedan poraz, pošto su na osam odigranih mečeva ostvarili čak pet trijumfa i tri remija.
U poslednje vreme Toronto igra fenomenalno pa su tako na tri poslednja susreta ostvarili isto toliko trijumfa, a da u tom periodu nisu primili niti jedan gol, što je svakako podatak za svaku pohvalu.
U prošlom kolu je lider istočne konferencije ostvario trijumf na gostovanju kod upravo Montreala, a taj duel je završen rezultatom 0:1, pošto je jedini gol na tom susretu postigao Posuelo, koji je bez ikakve sumnje najbolji igrač Toronta, a verovatno i jedan od najboljih fudbalera u čitavom MSL-u.
Inače, prošlu sezonu je ekipa iz Ontarija završila na drugom mestu, pošto su izgubili u velikom finalu plej-ofa od Sijetla, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Montreal: Možda smo očekivali malo više!

Što se tiče Montreala, treba biti realan pa priznati da smo od ove ekipe očekivali dosta više. Naime, tim iz Kvebeka se trenutno nalazi tek na sedmom mestu na tabeli što je između ostalog i poslednje mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of, a naravno da je to primarni cilj ove ekipe.
Montreal je do sada odigrao sedam mečeva na kojima su ostvarili tri pobede, jedan remi i čak tri poraza. U prošlom kolu je sedmoplasirana ekipa na tabeli istočne konferencije poražena na svom terenu od Toronta, kada je bilo 0:1, pa je sigurno da će već sada biti u prilici da se osvete timu iz Ontarija za taj poraz, ali će to bez ikakve dileme biti težak zadatak.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Montreal odigrao samo jedan meč na strani gde su u jednom fantastičnom susretu remizirali kod Dalasa, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Inače, pre tog poraza od Toronta u prošlom kolu, Montreal je odigrao jedan dosta dobar duel na svom terenu gde su slavili protiv ekipe Vankuvera, kada je bilo 2:0.
Što se tiče prošle sezone, Montreal nažalost nije uspeo da se plasira u plej-of, pošto su šampionat završili tek na devetom mestu.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje jedan izuzetno duel pošto će se sastati dve verovatno i najbolje ekipe u Kanadi. Toronto igra fenomenalno na startu šampionata, dok Montreal može i mora bolje. Domaća ekipa za sada ne zna za poraz, i mišljenja smo da će sa tom praksom nastaviti i ovog puta pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41. Trebalo bi da ovo bude i jedan efikasan duel, zbog čega vama preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68. Na kraju, iako Montreal ne igra baš najbolje na startu šampionata, sigurno je da ga ne treba potceniti pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.