Srbija kreće od Rusije, pokupi bonus i pogodi tačan rezultat

UEFA Liga nacija se, na oduševljenje mnogih ljubitelja fudbala, napokon nastavlja. Najnovije UEFA međunarodno takmičenje, u kojem nastupaju sve evropske reprezentacije, bilo je prekinuto zbog pandemije korona virusa.
Srbija u Ligi nacija startuje večeras, kada će gostovati fudbalskoj reprezentaciji Rusije, sa početkom u 20:45h. Potom, 6. septembra, “Orlovi” na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu dočekuju fudbalsku reprezentaciju Turske, a meč počinje takođe u 20:45h.
Ostanite uz “Orlove” i pratite ih na svim međunarodnim takmičenjima! Podržite naše fudbalere na predstojećim mečevima sa Rusijom i Turskom u kladionici Meridian! Zahvaljujući najboljim kvotama, najvećoj fudbalskoj ponudi, specijalima, ali i konstantno ažuriranim statističkim podacima, Meridian vam pomaže da svoj dobitak i ostvarite!
Sportsko klađenje u Meridianu nikada nije bilo lakše i jednostavnije!
Dovoljno je da se registrujete u Meridianu i sportsko klađenje će vam predstavljati pravi užitak i izvor vrhunske zabave! To je zbog toga što otvaranjem naloga u Meridianu automatski dobijate sportski bonus dobrodošlice od 500 RSD! Ali, to nije sve. Ako deponujete novac u iznosu od 1.000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobićete dodatni bonus za sportsko klađenje u iznosu od 2.000 dinara!
Duel Srbije sa fudbalskom reprezentacijom Rusije predstavljaće prvo okupljenje i prvu zvaničnu utakmicu naše selekcije ove godine. Štaviše, meč sa Rusijom će biti i provera spremnosti “Orlova” za polufinale baraža protiv reprezentacije Norveške za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine. Taj meč će se odigrati 8. oktobra u Oslu.
Poslednji zvaničan meč, reprezentacija Srbije odgirala je 17. novembra prošle godine sa reprezentacijom Ukrajine (2:2) u kvalifikacijama za EP 2021. Dakle, meč sa Rusijom prekinuće 10-mesečnu pauzu naše reprezentacije koja se nalazi u dobroj formi. U poslednjih 6 zvaničnih mečeva, Srbija je samo jednom poražena i to od Portugala (4:2). Pored ovog poraza, naša reprezentacija je u ovih 6 utakmica zabeležila 4 pobede i 1 remi.
Rusija se nalazi u gotovo izvanrednoj formi pred meč sa Srbijom, te će “Orlovi” morati da daju sve od sebe kako bi savladali “Zbornaju”. U poslednjih 6 mečeva, Rusija je zabeležila 5 pobeda i samo jedan poraz. Pritom, na 7 od 9 poslednjih mečeva, Rusi nisu primili nijedan gol.
Međutim, najbolji strelac za reprezentaciju Srbije jeste fenomenalni Aleksandar Mitrović, sa postignuta 34 gola na 55 reprezentativnih mečeva, te od Mitra svakako očekujemo da bude uspešan i na predstojećim duelima u UEFA Ligi nacija.
Nema sumnje da nas večeras očekuje veoma interesantan duel, a ispratite ga uz fantastične Meridianbet bonuse.
Kladionica Meridian – Kuća najboljih kvota i najvećih bonusa!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.