Tiket dana (sreda, 02.08.2020)

tiket dana

Ovo je sigurno dan sa najslabijom ponudom još od nastavka takmičenja posle pandemije. Ima utakmica, ali se radi uglavnom o prijateljskim mečevima, i kupovima u zemljama čiji fudbal ne pratimo tako pomno. Ipak, uspeli smo da sklopimo tiket.

Supersport – Baroka – 0-2 @ 1.50 u Bet365

U pretposlednjem kolu južnosfričke elitne lige Supersport iz Johanezburga dočekuje gradskog rivala Baroku. Za domaćina je meč značajan jer pokušava da se domogne trećeg mesta i plasmana u afričku Ligu šampiona. Supersport je trenutno četvrti, a ima dva boda zaostatka Bidvestom. Čak i da slave u preostala dva kola, teško je očikevati da budu treći, ali vredi pokušati. Ni gostima nije svejedno, oni su u opsanoj zoni, sa samo dva boda više od pretposlednjih Blek Leopardsa, a dodatni problem je što u poslednjem kolu dočekuju ekipu Kajzera, trenutnog lidera, kome će ta utakmica poslednje runde biti presudna u borbi za titulu. Dakle, ovde remi ne odgovara nijednoj ekipi, domaćinu pogotovo, ali očekujemo tvrd meč sa malo golova. Kada gosti igraju, pada u proseku jedan gol po meču, dok su utakmice Supersporta za nijansu efikasnije. Baroka nije izgubila prethodne tri utakmice na strani i budite uvereni da će skupo prodati kožu. Izbegnite konačan rezultat i odigrajte na mali broj golova. Naš predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 1.50 u kladionici Bet365.

BFC Dinamo – Karl Cajs Jena – D2+&G2+ @ 4.10 u Meridinabet

Utakmica regionalne nemačke lige Jugoistok igra se u prestonici, gde domaći Dinamo dočekuje Jenu. Ovo su dva nekadašnja giganta istočnonemačkog fudbala. I berlinski Dinamo i Karl Cajs iz Jene bili su redovni učesnici evropskih kupova, a sada tavore u četvrtom rangu takmičenja. Tako je sa većinom klubova ”s one strane zida”, od kada je Nemačka jedinstvena. Mnogi su imali problema sa finansijama, ali se stvari sada kreću malo u suprotnom pravcu. Najplasitniji primer je ekipa Lajpciga, jedna od najbogatijih u Bundesligi. Regionalna liga Jugoistok počela je prva, odigrana su već tri kola, a u vođstvu su Viktorija iz Berlina i Alglinike sa po tri pobede i maksimalnih devet bodova. Dinamo ima jednu pobedu i dva poraza i nalazi se tek na 14. mestu. Ništa bolji nije ni njihov rival Jena, oni su sakupili samo dva boda, iz dva remija koja su ostvarili, uz jedan poraz. Kada su se sastajale ove dve ekipe golova je uvek bilo bar tri. Sada očekujemo da ih bude i više, s obzirom da nisu dobro startovali. Pokušaćemo s igrom koju nismo tako čsto predlagali. Radi se o kombinaciji domaćin i gost daju po dva gola. Za ovaj tip D2+ i G2+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 4.10.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 6.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.