Mesec spektakularnih nagrada u Meridianu – TOP LIGE donose TOP poklone

Počinje odbrojavanje do spektakla u Meridianu- TOP PETARDA donosi eksploziju poklona Septembar je mesec novih početaka. Leto se završava, stiže jesen. Sezona godišnjih odmora je gotova, kreće se sa napornim radom. Novim projektima, novim planovima…

Upravo je mesec septembar bio inspiracija za VELIKO IZNENAĐENJE koje kladionica Meridian sprema svojim vernim igračima!

Da li ste spremni za najveće takmičenje ikada?!

Za sve ljubitelje sportskog klađenja imamo sjajne vesti – uskoro kreće nova sezona u TOP ligama. Ali, najbolje lige neće doneti samo vrhunski fudbal i uživanje u sportu, već i pravi spektakl koji sprema kladionica Meridian.

Očekuje nas mnogo iznenađenja – senzacionalne nagrade i eksplozija poklona!

Najjače prvenstvo u Francuskoj, Liga 1 je uveliko u toku, dok od sledeće nedelje startuju Premijer liga i La Liga. Nedelju dana kasnije, fudbal počinje da se igra u Bundesligi i Seriji A, a tada ćemo savršenu petorku ponovo imati na okupu.

Start nove sezone bio je i povod da Meridianbet organizuje takmičenje koje će svim igračima doneti fantastične nagrade, a pre svega predstavljaće veliku zabavu!

Dakle, veliko iznenađenje se sprema, a nezapamćen nagradni fond će uživanje u fudbalu podići na još viši nivo.

Savršen spoj za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu – vrhunski fudbal i fantastične nagrade! Idealna kombinacija za mesec septembar.
Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i iznenađenjima koja vas očekuju u narednim danima – registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Takođe, ne zaboravite da zapratite kladionicu Meridian i na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i Twitter, da svi zajedno odbrojavamo do početka velikog takmičenja i otkrivanja spektakularnih nagrada!

Kladionica Meridian – mesto najboljih kvota i najvećih bonusa!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.