Tiket dana (subota, 05.09.2020)

tiket dana

I danas će utakmice Lige nacija biti u centru pažnje, ali se igra i prvo kolo engleskog EFL kupa, pa ko voli ostrvski fudbal, uživaće ove subote. Ovo je naš predlog tiketa.

Island – Engleska – 2/2 @ 1.80 u Bet365

Skoro godinu dana Island je bez poraza, ali je jasno da je ova selekcija u padu. Posle dva fantastična uspeha, onog na Evropskom prvesntvu u FRancuskoj i plasmana na Mundijal u Rusiji, prethodne kvalifikacije okončali su na trećem mestu u grupi, iza Francuske i Turske, pa će u baražu pokušati da ostvare het-trik, odnosno treći uzastopni plasman na neko veliko takmičenje. Prvi rival im je Rumunija, a do tog meča ostalo je mesec dana. Ostali su u A diviziji Lige nacija zbog proširenja ove grupe, a imali su slab nastup u prethodnom izdanju, sa sva četiri poraza, od Belgije i Švajcarske. Englezi su željni osvete za senzacionalni poraz od ”ribara” na Evropskom prvenstvu pre četiri godine, kada ih je Island izbacio u osmini finala u Francuskoj. Sada je ”Gordi Albion” četvrta selekcija na svetu i u ovaj meč u Rejkjaviku čeka kao veliki favorit. Geret Sautgejt je malo promešao postavu i pozvao je trojicu debitanata. I pored svega gosti su mnogo bliži trijumfu, a Islanđani se spremaju za mnogo važniji duel, onaj sa Rumunima narednog meseca. Kvota za dvojku je niska, pa smo odlučili da vam predložimo prelaz 2/2 sa koeficijentom 1.80 u kladionici Bet365.

Kipar – Crna Gora – 0-2 @ 1.55 u 1xbet

Na meč u Nikoziju Crnogorci odlaze kao favoriti, bar je tako na papiru. Međutim, selekcija, koju sada predvodi Faruk Hadžibegić, trenutno nema onakav kvalitet kakav je imala u prvom godinama od osamostaljenja. Neki fudbaleri su se oprostili od reprezentacije, drugi su, poput Jovetića, konstantno povređeni, pa Crna Gora, iz kvalifikacija u kvalifikacije, ima sve manje izglede da se domogne nekog velikog takmičenja. Možda je LIga nacija ta šansa, ali drugo izdanje ne donosi plasman u baraž, pošto su sledeće kvalifikacije one za Mundijal u Kataru, a Evropa ima mali broj predstavnika, da bi neko prošao preko ovog takmičenje do Svtskog prvenstva. Pored ove dve selekcije u grupi su još Luksemburg i Azerbejdžan, pa se ovaj duel na Kipru može nazvati derbijem. Kipar ume da iskoristi domaći teren, ali se sada igra bez gledalaca i prvi izbor nam je igra na mlai broj golova. Naš predlog je 0-2 gola sa kvotom 1.55 u kladionici 1xbet.

Roda – FC Oss – 1,2+ @ 1.80 u Meridianbet

Sudeći po početku, Roda je rešena da se vrati u elitu, gde im je realno i mesto. Ekipa iz Kerkradea je u prvom kolu zgromila mladi tim Ajaksa u Amsterdamu sa 4:0. Znajući da je Jong Ajaks ekipa koja je godinama najbolja u drugoj ligi, ali zbog propisa ne može u Erediviziju, jasno je da Roda ima odličan tim. Na drugoj strani Oss je poražen na svom terenu od Helmonda i sa malim izgledima odlazi u Kerkrade. U prošloj sezoni Roda je slavila na svom terenu sa 2:1, dok je u Oss-u bilo bez golova. Prvenstvo se tek zahuktava, još je rano proceniti ko su favoriti, ali nam se čini da je ovde sve jasno. Očekujemo pobedu Rode, ali i bar dve lopte u mreži Oss-a. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 5.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.