Isprati US open uz najbolju ponudu za klađenje i BONUSE u Meridianu

US Open polako ulazi u završnicu, može se reći, pomalo šokantnu!
Naime, kao što vam je poznato, Novak Đoković je sinoć diskvalifikovan sa US opena pošto je pogodio linijskog sudiju lopticom, u meču 4. kola sa Pablom Karenjom Bustom. Ubrzo je odlučeno da najbolji teniser sveta bude izbačen sa turnira.

Ovaj potez izazvao je veliku reakciju u svetu sporta, a sada nema sumnje da nas očekuje neizvestan rasplet turnira u Njujorku.

Budite i vi deo “belog sporta” i pokažite svoje poznavanje tenisa, kao i US Opena!

Na ime osvajača čuvenog turnira možete se kladiti već sada u kladionici Meridian gde vam je omogućeno da pratite ishod mečeva, uz najveći izbor igara, kvota I specijala.

Iskoristite statističke podatke sajta meridianbet.rs i pratite igrače koji su u formi, jer sve to bi moglo da utiče na eventualni dobitak.

A za srećan početak, Meridian je spremio i vrhunsku promociju – od sada sve novoregistrovane igrače čeka poklon dobrodošlice – bonus 500 RSD za sportsko klađenje!

Zanimljivo je i to da ne morate tikete da uplatite pre početka meča, već vam Meridian pruža mogućnost da se kladite na teniske mečeve u svakom trenutku, bez obzira da li meč u toku ili ne!
Opcija UŽIVO klađenja sve više je popularna, a ako i vi verujete u preokret omiljenih tenisera, podržite ih kladeći se UŽIVO.

US open je zvanično stvoren još 1881. godine u Njujorku, a predstavlja najglamurozniji od četiri najveća turnira u tenisu. Sa sobom uvek nosi najveće stadione sveta, temperamentnu publiku, kao i strast i emociju tenisera.

Ipak, zbog novonastale situacije ovogodišnji turnir u Njujorku je potpuno drugačiji od prethodnih. Tribine su prazne, nema čuvene atmosvere, a ne učestvuje ni “čuvena trojka” u punom sastavu.

Ispratite US open uz kladionicu Meridian, gde vas očekuje najbolja ponuda i najjače kvote za mečeve popularnog turnira.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.