Tip dana: Fluminense – Flamengo: Šampion Južne Amerike hvata zalet, da li je Fluminense sledeća žrtva?

Od srede su na programu mečevi devetog kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Fluminensea i Flamenga.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za dva časa i 30 minuta.

Fluminense: Solidne partije na startu šampionata!

Fudbaleri Fluminensea su prošle sezone imali dosta problema, i da nisu sjajno finiširali šampionat, veliko je pitanje da li bi i ove godine igrali u društvu najboljih.
Naime, ova ekipa je šampionat završila na 14. mestu na tabeli uz deset bodova viška u odnosu na Kruzeiro, koji je poslednji tim koji je napustio Seriju A, međutim, veliko je pitanje šta bi bilo da Fluminense na poslednjih pet susreta nije ostvario tri trijumfa i dva remija.
Kada je ova sezona u pitanju deluje da svi navijači ove ekipe imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto se Fluminense u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na petoplasirani Flamengo, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je Fluminense doživeo poraz na gostovanju kod Sao Paula, dok su pre toga vezali čak tri meča bez poraza.
Prvo je ova ekipa slavila kod Atletiko Paranensea u gostima, da bi nakon toga savladali i Vasko na svom terenu kada je bilo 2:1. Najzad, Fluminense je remizirao na svom terenu protiv Atletika GO, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu ove sezone, do sada je Fluminense odigrao četiri duela kao domaćin na kojima su ostvarili dva trijumfa i dva remija.

Flamengo: Stvari idu na bolje!

Fudbaleri Flamenga iza sebe imaju jednu zaista briljantnu sezonu. Naime, ova ekipa je bez većih problema došla do titule šampiona Brazila i to uz ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale. Da stvari budu još bolje, ovaj brazilski klub je trijumfovao i u Kopa Libertadoresu i to u spektakularnom finalu u kom su savladali River Plejt, iako su sve do 89. minuta gubili sa 0:1, kada je na scenu stupio Gabrijel Barbosa i sa dva gola doneo veliko slavlje svim navijačima Flamenga.
Nažalost, ova ekipa nije na najboljji način startovala u ovogodišnjem šampionatu pošto se posle osam odigranih kola nalaze na petom mestu na tabeli, ali se mora priznati da Flamengo u poslednje vreme pruža sjajne partije, nakon poprilično lošeg starta.
Naime, aktuelni šampion je u poslednja tri kola zabeležio isto toliko trijumfa, a sve je počelo od pobede na gostovanju kod Santosa. Nakon toga je Flamengo odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Bahije u kom su slavili sa 3:5, da bi najzad, u prošlom kolu slavili i na svom terenu protiv Fortaleze, pa je sigurno da u izuzetno lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje kod Fluminensea.
Inače, što se tiče mečeva na gostovanjima, Flamengo je do sada četiri susreta van svog terena na kojima su ostvvaili tri trijumfa i samo jedan poraz, ali poprilično ubedljiv od Atletika GO kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Možemo slobodno reći da Fluminense igra iznad očekivanja, ali je utisak ipak da je ovaj duel sa aktuelnim šampionom Flamengom koji je u fantastičnoj formi preveliki zalogaj za njih. Zbog svega toga vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76. Treba očekivati i dosta golova na ovom susretu pošto uglavnom na mečevima Flamenga u poslednje vreme pada dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.