Kvalifikacije za Ligu šampiona – Osvoji BONUS u Meridianu i pogodi ko prolazi dalje

Treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona donosi nam zanimljive mečeve u kojima, između ostalih, šampion Srbije hrabro nastavlja borbu za „mesto pod suncem“, treću godinu za redom.
Podsećamo, Crvena zvezda je uspešno savladala dve prepreke u pohodu na još jednu sezonu u grupnoj fazi elitnog klupskog takmičenja. A, žrebom u Nionu je određeno da će rival crveno-belih u trećem kolu kvalifikacija biti Omonija sa Kipra.
Ova utakmica odigraće se u sredu, sa početkom od 17 časova. Pre toga, već danas imate priliku da ispratite tri zanimljivia duela i zato odmah posetite sajt meridianbet.rs kako biste iskoristili pogodnosti koje vam pruža kladionica Meridian.
Naime, dovoljno je da se registrujete u Meridianu i ulazite u svet najboljeg sporstkog klađenja i veličanstvenih dobitaka, bonusa i promocija. Čim otvorite nalog u Meridianu dobijate bonus dobrodošlice za sportsko klađenje od 500 RSD! Idealan poklon za Ligu šampiona.
Bonus dobrodošlice možete iskoristiti već večeras, kada će se za nokaut fazu boriti PAOK – Benfika, Dinamo Kijev – AZ Alkmar i Gent – Rapid Beč.
Staza nešampiona će nam pružiti neizvesnu borbu, u mečevima gde je svaki rezultat moguć i nijedna opcija nije isključena.
Posebno interesantan duel biće između PAOK-a i Benfike. Grčki crno-beli su u drugom kolu kvalifikacija napravili iznenađenje, pošto su porazili ekipu Bešiktaša rezultatom 3:1.
Prednost u večerašnjem meču daje se klubu iz Portugala, što potvrđuje i kvota. Trijumf Benfike u Meridianu se ceni na 1.78, dok pobeda PAOK-a daje odličnu kvotu za „singliranje“ 4.50.
Ko veruje u iznenađenja trebalo bi da isprati ovaj meč.
Ističemo da su PAOK i Benfika do sada odigrali šest međusobnih duela, a Grci su uspeli da slave samo jednom i to nakon boljeg izvođenja penala u Ligi Evrope, davne 1999. godine. Možda, je pravo vreme da se negativni skor popravi.
Na meč između PAOK-a i Benfike ne morate se kladiti pre njegovog početka. Pokažite svoje navijačke preferencije i fudbalsko znanje, čak i ako je do kraja utakmice ostalo svega nekoliko minuta!
U Meridianu je to apsolutno moguće i dostupno zahvaljujući opciji uživo klađenja.
Ispratite kvalifikacije za Ligu šampiona uz ubedljivo najbolju ponudu koja vas očekuje u Meridianu – kući najjačih kvota i najvećih bonusa!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.