Osvoji bonus dobrodošlice u Meridianu i isprati još jedan NBA spektakl

NBA liga ove sezone dobila je sasvim neočekivani zaplet i rasplet. Usled korona virusa, sezona 2019/20 najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu je produžena, što se takođe odrazilo na konferencijske polufinalne i finalne utakmice.
A kada su u pitanju ove utakmice, nama su svakako najzanimljivije one u kojima nastupa centar Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić.
Neverovatan šesti meč polufinala Zapadne konferencije je odigrao Nikola Jokić i tako ponovo oduševio Ameriku i čitav svet svojom partijom protiv Klipersa.
Denver se još jednom, baš zahvaljujući srpskom košarkašu podigao iz ponora i napravio veliki preokret.
Sada se u istoj situaciji nalaze obe ekipe, Denver i Los Anđeles Klipersi će igrati sedmi meč koji će odlučiti ko će na megdan Lejkersima u finalu Zapadne konferencije.
Spektakularni meč koji je zakazan za noć između utorka i srede, ujedno je i povod za fantastičnu promociju koju vam je spremila kladionica Meridian.
Dovoljno je da se registrujete u Meridianu i ulazite u svet neverovatne sportske zabave i veličanstvenih bonusa i promocija. Momentom registracije dobijate bonus dobrodošlice za sportsko klađenje u iznosu od 500 RSD!
Spojite korisno i lepo, testirajte vaše košarkaško znanje jer vam se pruža prilika da odlično zaradite!
A sad malo o meču koji nas očekuje… Otkako je srpski košarkaš stigao u Denver, ekipa nije igrala u plej-ofu sve do prošle sezone. Ove sezone, ekipa iz Kolorada se vratila u plej-of i svi znamo kako je izgledao okršaj protiv Jute.
Denver je bio na samoj ivici potpunog poraza, ali je uspeo da se vrati nakon 3:1 za Džezere.
Sada, opet su Nagetsi u situaciji da se bore za prolazak u narednu fazu nakon što su gubili 3:1.
A, kako se Nikola Jokić snalazio u mečevima u kojima je njegova ekipa morala da pobedi?
Somborac je u svakom od mečeva bio apsolutni lider kakvog bi svaka ekipa trebalo da ima.
On je na tri meča protiv Jute i dva protiv Klipersa u kojima bi poraz značio kraj sezone za Denver u proseku beležio 27,8 poena, 10,4 skokova i 5,8 asistencija uz dobre procente šuta.
Dalke, kada se nalaze u “stani-pani” situaciji Nagetsi mogu da računaju da će Srbin sam na svojim leđima nositi ekipu.
Uz adekvatnu podršku, pre svega Džamala Mareja, čvrtsu odbranu Gerija Herisa, ali i aktivno učešće ostatka ekipe u igri, Denver ima čemu da se nada.
Takođe, noćas će sve oči biti uprte i u prvi finalni meč Istočne konferencije u kojem se sastaju Boston Seltiks i Majami Hit.
Kao što možemo da vidimo završnica u najjačoj košarkaškoj ligi donosi brojna iznenađenja i verujemo da će do samog kraja biti izuzetno neizvesno. Budite i vi deo spektakla kakva je NBA liga i pokažite svoje košarkaško znanje i navijačke preferencije u igri pod obručima u kladionici Meridian!
Oporobajte se i u raznim drugim specijalima! Predvidite ko će biti MVP NBA lige, a ukoliko ste hrabri, pogodite i koji igrač će biti MVP finalne serije. Ne propustite i klađenje na strelce u svakoj rundi!
Meridian – Kuća navećih bonusa!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.