Preuzmi bonus bez uslova samo u Meridianu i kladi se na najjače evropske lige

Društvo je na okupu! Nedostajali su svima vikendi tokom kojih najjače lige u Evropi igraju svoje mečeve.
Kvalitetan i vrhunsku fudbal nam se ponovo vratio i to u punom sastavu. Najjači klubovi Top 5 liga ovog vikenda izlaze na terene, doduše u potpuno drugačijim okolnostima, ali ono što je najvažnije – fudbal je opet u modi!
Utakmicom između Bajern Minhena i Šalkea večeras od 20.30 zvanično počinje nova sezona u Bundesligi, dok u subotu sezonu u Seriji A, od 18 časova, otvaraju Fiorentina i Torino.
Ubudljiv sportski vikend je pred nama, a kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.
Dakle, sada kada se ponovo igra Bundesliga, Premijer liga, La Liga, Liga 1 i Serija A – vreme je da zasučete rukave i testirate fudbalsko znanje u kladionici Meridian.
Naime, ukoliko još uvek niste upoznati u toku je vrhunsko Meridian takmičenje – Top Petarda donosi spektakularne nagrade koje čekaju na najuspešnije igrače!
Sve što je potrebno jeste da imate otvoren nalog na meridianbet.rs i da u petak, odnosno danas, uplatite 500 RSD.
Dakle, Faza 2 TOP PETARDE je počela, a na vama je da u periodu između 18.9. i 21.9. pogodite tiket sa najvećom kvotom, koji uključuje utakmice TOP 5 liga.
Glavna nagrada je Sony Plastation 4, a više o pravilima, kao i ostalim nagradama saznajte na OVOM LINKU.
A šta staviti na tikete?
Derbi drugog kola Premijer lige očekuje nas u nedelju (17.30), kada će snage odmeriti Čelsi i Liverpul. Takođe, interesantan je duel Dortmunda i Mehengladbah (subota, 16:30). Paris Sen Žermen koji od početka sezone već ima dva poraza, u nedelju od 13 časova gostuje Nici, a pažnja će svakako biti usmerena i na ovaj meč.
Šampion Italije će takođe u nedelju od 20.45 u Torinu ugostiti ekipu Sampdorije. Kvota od 1.32 na Juventus dovoljno govori ko je apsolutni favorit.
Ne zaboravite da se noćas igra i finale Zapadne konferencije u NBA ligi, između Los Anđeles Lejkersa i Denvera, a tim povodom je Meridianbet spremio i iznenađenje za sve novoregistrovane igrače na sajtu meridianbet.rs.
Naime, kako biste podržali Nikolu Jokića i njegov tim u borbi za finale NBA lige, Meridian vam poklanja 1000 RSD bonusa dobrodošlice, bez uslova!
Potrebno je samo da se registrujete i zabava može da počne. Uživajte u najboljoj sportskoj ponudi u regionu.
Meridian – kuća najboljih kvota i najvećih bonusa!

22 Comments

  1. Najbolji vikend je onaj kada sedite u meridianu igrate najbolji live uzivo, pijete 3+1 Lav pivo sa akcije, takmicite se u petardi i odete kuci puni kesa, jer kod njih uvek u plusu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.