Tiket dana (petak 18.09.2020)

tiket dana

U petak nas očekuje jako zanimljiva ponuda, a za vas smo ovog puta pripremili dva veoma interesantna susreta.

Hamburg – Dizeldorf – 1 @ 2.25 u 1xbet

Ovog vikenda startuje nemačka Cvajta, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Hamburga i Dizeldorfa. Već treću godinu zaredom Hamburg započinje sezonu u drugoj ligi, i sigurno je su ambicije i dalje iste, a to je naravno povratak u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, gde im je bez ikakve sumnje i mesto. Prošlu sezonu je ova ekipa završila na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Hajdenhajm, koji je obezbedio baraž za Verderom iz Bremena, ali ipak nisu uspeli da dođu do plasmana u Bundesligu.
Što se tiče Dizeldorfa, ova ekipa je prošle sezone igrala u Bundesligi, gde su nažalost zauzeli pretposlednje mesto na tabeli i ispali iz najkvalitetnijeg ranga nemačkog fudbala. Samo bod manjka je na kraju ova ekipa imala od Verdera, koji je preko baraža ipak došao do opstanka u Bundesligi. Naravno da će i Fortuna iz Dizeldorfa učiniti sve što može da dođe do povratka u prvu ligu, ali svakako da to neće biti nimalo lak zadatak pošto dosta ekipa pretenduje za najviši plasman.
Ipak, prednost u ovom duelu dajemo domaćinu, koji želi od prvog kola da pokaže svojim konkurentima da se ne šali kada je u pitanju plasman u Bundesligu. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica 1xbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.25.

Famalikao – Benfika – 2-2 @ 2.03 u Meridianbet

Ovog vikenda započinje i portugalski šampionat, koji je prošle sezone bio jedan od najuzbudljivijih u Evropi, a na kraju je do titule potpuno zasluženo došao Porto. Za vas smo ovog puta analizirali jedan na prvi pogled veoma zanimljiv susret u kom će Famalikao na svom terenu dočekati Benfiku.
Velika je šteta što je Famalikao prošle sezone ostao bez plasmana u Ligu Evrope, iako su bili najveći hit šampionata. Na kraju su završili kao šesti, a plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje im je izmakao u neverovatnoj završnici. Naime, Famaikao je gubio sa 2:1 na gostovanju kod Maritima do 87. minuat, ali su preokrenuli u nadoknadi vremena. Ipak u petom minutu nadoknade Erivaldo je raspršio evropske snove Famalikau, a Rio Ave poslao u kvalifikacije za LE.
Prošla sezona je za sve navijače Benfike bila košmarna pošto su njihovi fudbaleri praktično izgubili titulu šampiona Portugala, iako su u prvom delu šampionata držali sve stvari u svojim rukama.
Međutim, ekipa iz Lisabona je zaigrala katastrofalno nakon pauze zbog koronavirusa, pošto su u prvom kolu nastavka na svom terenu samo remizirali protiv Tondele, dok su odmah nakon toga remizirali i na gostovanju kod Portimonensea, kada je bilo 2:2.
Već tada je Porto zaseo na prvo mesto na tabeli Primeire, koje nije ispuštao sve do kraja šampionata i potpuno zasluženo došao do nove titule šampiona.
U letnjem prelaznom roku je u klub došlo nekoliko ogromnih pojačanja, pa je sigurno da je ekipa iz Lisabona glavni favorit za osvajanje titule šampiona. Sigurno je i da ovoga puta žele da se iskupe svojim navijačima za ispadanje od PAOK-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.03.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.60.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.