Ko će u grupnu fazu LŠ? Meridian te časti sa 1.000 RSD – tipuj na favorite

Kvalifikacioni mečevi za grupnu fazu Lige šampiona su u punom jeku. Srbija, nažalost, definitivno neće imati predstavnika u elitnom takmičenju, pošto je protekle nedelje Omonija posle boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisala Crvenu zvezdu.
Međutim, večeras nas očekuju utakmice koje su vredne pažnje. Nokaut faza je tradicionalno najzanimljiviji deo kvalifikacija, a treba istaći da će se igrati i revanš mečevi, pa ćemo na imena klubova koji će se naći u šeširu za grupnu fazu morati da sačekamo do iduće nedelje.
Bilo kako bilo, svako ko voli fudbal, a posebno Ligu šampiona večeras će imati zanimljivu ponudu za sastavljanje dobitnih tiketa. Zahvaljujući specijalnom bonusu dobrodošlice od čak 1.000 RSD, klađenje u Meridianu nikada nije bilo tako uzbudljivo!
Sve što je potrebno je da se jednostavno i lako registrujete na OVOM LINKU i uživanje u vrhunskom fudbalu može da počne.
Ukupno nas očekuje šest utakmica. Tri će se odigrati večeras, dok su tri planirane za sutra. Kao što smo rekli, revanš mečevi su nedelju dana kasnije, odnosno 29. i 30. septembra.
Kompletnu ponudu za plej-of Lige šampiona možete pogledati OVDE, a mi ćemo vam izdvojiti najzanimljivije.
Malo ko je očekivao da će PAOK eliminisati Bešiktaš (3:1) i Benfiku (2:1). Grci su u dosadašnjem delu takmičenja zaista pokazali “zube”.
Ipak, koliko god deluje da je novi protivnik, ruski Krasnodar, “lakša” prepreka u odnosu na prethodne dve, ne treba se zaletati. Za odličan primer je i utakmica koja je odigrana u petak, kada je Krasnodar ponizio Himki (7:2).
Podsećamo i da su dve ekipe do sada odigrale dva međusobna duela u grupnoj fazi Lige Evrope 2015. godine. Prvi meč je tada završen bez golova i pobednika, dok je u revanšu bolji bio ruski tim – 2:1.
Kladionica Meridian na trijumf Krasnodara daje odličnu kvotu – 2.05, dok je pobeda PAOK-a dosta jača – 4.10.
Dakle, očekuje nas interesentan duel večeras od 21 čas. Prvi susret je u Rusiji, a ako se dobro ne pokaže PAOK će na popularnoj Tumbi morati da “čupa” rezultat.
Utakmica Makabi Tel Aviv – Salcburg na prvi pogled deluje već kao rešena stvar. Nema sumnje da je apsolutni favorit ekipa iz Austrije, koja je trenutno u odličnoj formi. Ipak, kvota na Makabi definitivno “bode oči”.
Pobeda domaćina ocenjena je kvotom 9! Videćemo da li će se “bikovi” baš prošetati kroz Tel Aviv, ali ponuda kladionice Meridian za ovaj meč je zaistra vrhunska.
Ne zaboravite da Meridianbet daje i vrtoglavi bonus na broj parova do čak 1000%, pa je prilika za brdo dobitnih tiketa i više nego idealna.
Ispratite poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona uz tradicionalno najbolju ponudu kladionice Meridian.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.