Tiket dana (utorak 22.09.2020)

tiket dana

U utorak je nešto lošija ponuda, ali su ipak tu mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i još nekoliko veoma zanimljivih utakmica.

Makabi Tel Aviv – Salcburg – GG @ 2.17 u 1xbet

Fudbaleri Makabija godinama unazad igraju sjajno u izraelskom šampionatu i zasluženo dolaze do titule prvaka. Ipak, u prva dva kola se prvak Izraela baš i nije proslavio pošto još uvek ne znaju za trijumf i imaju samo jedan osvojen bod. U prvom kolu je Makabi na iznenađenje svih poražen na svom terenu od Makabi Petah Tikve, da bi u drugom kolu samo remizirali na gostovanju kod Jehude u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 2:2. Ipak, sve to je šampion Izraela nadoknadio u Ligi šampiona gde su stigli do plej-ofa, što je svakako veliki uspeh, pošto im plasman u doigravanje garantuje učešće u Ligi šampiona.
U goste im dolazi Salcburg koji je bez ikakve sumnje veliki favorit u ovom susretu. I prošle godine je ova ekipa došla do titule šampiona u Austriji i to bez većih problema, ali tek nakon što su LASK-u oduzeti bodovi.
Prošle godine se Salcburg dosta dobro pokazao u grupnoj fazi Lige šampiona, gde su odigrali nekoliko spektakularnih mečeva i do poslednjeg kola bili u igri za plasman u nokaut fazu.
Svakako da su i ovoga puta favoriti, ali smo mišljenja da će i domaćin uspeti da postigne makar jedan gol na ovom susretu zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 2.17.

Luton – Mančester Junajted – 4+ @ 2.48 u Meridianbet

Drugi, a ujedno i poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz engleskog EFL Kupa, u kom će Luton na svom terenu dočekati Mančester Junajted.
Fudbaleri Lutona su uz dosta muke prošle sezone opstali u Čempionšipu, ali je utisak da su ovoga puta dosta bolje ušli u sezonu pošto se trenutno nalazi na deobi prvog mesta, što apsolutno niko nije mogao da očekuje.
U goste im dolazi Mančester Junajted koji je katastrofalno započeo sezonu u Premijer ligi pošto su odigrali jednu od slabijih partija u poslednjih nekoliko sezona i doživeli poraz na svom terenu od Kristal Palasa, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Ne treba zaboraviti da su “đavoli” poraženi i u polufinalu Liga Evrope iako su vrlo verovatno bili i najveći favorit za osvajanje tog takmičenja, pa je sve u svemu prošla sezona bila neuspešna, iako su u njoj izabranici Ole Gunara Solskjera uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što vrlo verovatno i jeste bio primarni cilj.
Utisak je da će Mančester Junajted učiniti sve da se iskupi svojim navijačima za neočekivani poraz u prvom kolu Premijer lige, pa je sigurno da su veliki favoriti u ovom meču, ali smo ipak mišljenja da će ovo biti jedan izuzetno efikasan duel zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.48.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.