Tip dana: Krasnodar – PAOK: Može li domaćin konačno do plasmana u Ligu šampiona?

U utorak su na programu prvi mečevi plej ofa za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel u Krasnodaru u kom će istoimaena ekipa na svom terenu dočekati grčki PAOK.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Krasnodar: Može li ova ekipa konačno do Lige šampiona?

Godinama unazad fudbaleri Krasnodara se trude da dođu do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, ali im to nikako ne polazi za rukom. Naime, ovaj simpatični tim je prošli šampionat završio na trećem mestu, što ujedno i donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a to je svakako bio primarni cilj Krasnodara.
Inače, nije ova ekipa čitavim delom šampionata igrala baš sjajno, pošto su dosta dugo bili na mestu van domašaja Lige šampioponona, ali su onda kada je to najporebnije zaigrali najbolje i zasluženo došli do već pominjanog trećeg mesta.
Kada je ovo prvenstvo u pitanju, i ovoga puta Krasnodar pruža poprilično dobre partije, a svakako je najbolji pokazatelj za to i neverovatna pobeda u prošlom kolu, na svom terenu protiv Himkija, kada je blo više nego ubedljviih 7:2, što je bila svakako najubeljdivija pobea za trijumf trećeplasirane ekipe iz prošlog prvenstva.
Trenutno se Krasnodar nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na vodeći Zenit, pa je sigurno da ova ekipa ima lepu šansu da i naredne sezone dođe makar do kvalifikacija za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.

PAOK: I ovo je ogroman uspeh!

Fudbaleri PAOKA su napravili veliki posao i samim plasmanom u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto im je to donelo direktan ulazak u Ligu Evrope, a to je bez ikakve sumnje bio primarni cilj za ekipu sa Tumbe.
U prvom kolu kvalifikacija vicešampion Grčke je uspeo da eliminiše Bešiktaš, da bi nakon toga ekipa sa Tumbe napravila pravi podvig pošto su iz kvalifikacija izbacili Benfiku koja je uložila mnogo novca u tim a sve to da bi prekinuli višegodišnju dominaciju Porta, što će svakako biti dosta težak zadatak.
PAOK je prošlu sezonu u grčkom šampionatu završio na drugom mestu na tabeli uz čak osamnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Olimpijakos, koji je i dalje neprikosnoven u grčkom prvenstvu.
Svakako da će upravo šampionska titula biti prioritet ovog puta, mada će PAOK učiniti sve što može da dođe konačno do plasmana u Ligu šampiona, što će svakako biti zaista težak zadatak.
Trenutno se ekipa sa Tumbe nalazi na trećem mestu grčke Superlige, a u prošlom kolu su mimo svih očekivanja samo remizirali na svom terenu protiv Atromitosa, a taj duel je završen rezultatom 1:1., pa je sigurno da PAOK želi da se iskupi svojim navijačima za taj remi u prošlom kolu Super lige.

Naš predlog

Svakako da nas očekuje jedan i te kako neizvestan, ali i zanimljiv duel. Oba tima će ići na trijumf, pa se vrlo lako može desiti da obe ekipe postignu makar po jedan gol na ovom meču zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.92. Iz potpuno istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.