Tiket dana (četvrtak 24.09.2020)

tiket dana

U četvrtak je na programu pregršt zanimljivih mečeva, pošto nas očekuje Superkup Evrope, ali i treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pa je sigurno da svi kladioničari imaju dosta razloga za slavlje.

Milan – Bode/Glimt – GG @ 1.53 u Meridianbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali je duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kom će Milan na svom terenu dočekati Bode/Glimt. Milan je igrao solidno u prošlom delu sezone, ali ipak nisu uspeli da dođu do svog primarnog cilja, a to je naravno plasman u Ligu šampiona. Bilo kako bilo “rosoneri” su morali da se zadovolje sa petim mestom i kvalifikacijama za Ligu Evrope gde su u prošlom kolu bez većih problema eliminisali Šamrok.
Ovoga puta izabranike Stefana Piolija očekuje dosta teži zadatak, pošto im u goste dolazi prava senzacija norveškog šampionata, ekipa Bode/Glimta, koja se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli norveške lige uz neverovatnih šesnaest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Molde, koji inače brani titulu šampiona.
Do sada je ova ekipa ostvarila čak šesnaest trijumfa, dva remija i još uvek nemaju nijedan poraz, uz fenomenalnu gol razliku 65 datih i 20 primljenih golova.
Svakako da “rosonere” očekuje dosta teži posao nego što je to slučaj bio u prošlom kolu protiv Šamroka, ali smo mišljenja da su izabranici Stefana Piolija ipak favoriti u ovom duelu.
Ipak, savetujemo vam da probate sa golovima kojih bi moralo da bude na ovom susretu, a mišljenja smo da će i gostujuća ekipa doći do makar jednog pogotka zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Helskinki – TPS Turku – 3+ @ 1.62 u 1xbet

Ovoga puta, za vas smo analizirali i jedan duel iz finskog šampionata, i to meč između Helsinkija i TPS Turkua. Helsinki igra dobro ove sezone i posle šesnaest odigranih mečeva se nalaze na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Kups, koji ruku na srce ima i meč manje u odnosu na tim iz prestonice Finske.
U prošlom kolu je Helsinki je nažalost samo remizirao na gostovanju kod Honke, a u tom duelu nije bilo golova.
Sa druge strane, TPS Turku igra slabo u ovom šampionatu, i trenutno se mimo svih očekivanja nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jedanaest osvojenih bodova. U poslednje vreme TPS igra promenljivo pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili samo jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza. U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Lahtija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kada je ovaj duel u pitanju, mišljenja smo da je Helsinki veliki favorit jer bi eventualnim neuspehom u ovom meču ostali bez prvog mesta na tabeli, a neće imati preterano težak zadatak pošto im gostuje pretposlednji TPS Turku.
Mogao bi ovo da bude i jedan poprilično efikasan duel, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.62.

Mančester Siti – Bornmaut – 4+ @ 2.37 u Bet365

Poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz engleskog EFL Kupa, gde će Mančester Siti na svom terenu ugostiti Bornamut.
Siti je prošle sezone ostao bez trofeja u engleskoj Premijer ligi pošto su fudbaleri Liverpula posle punih trideset godina došli do naslova prvaka. Da stvari budu gore po izabranike Pepa Gvardiole, “građani” su eliminisani i u četvrtfinalu Lige šampiona, i to mimo svih očekivanja od Liona, koji je zaista bio najprijatnije iznenađenje završnice najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Na startu sezone, Siti je odigrao jedan sjajan duel, pošto su u prvom kolu Premijer lige slavili na gostovanju kod Vulverhemtpona, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Što se tiče Bornamuta, ova ekipa je nažalost prošle sezone ispala iz najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala, pa je sigurno da će im ove godine primarni cilj biti povratak u društvo najboljih, što će svakako biti dosta težak zadatak. U prva dva kola Čempionšipa ova ekipa je savladala Blekburn sa 3:2, ali i remizirala u prošlom kolu na gostovanju kod Midlzbroa, kada je bilo 1:1, pa se Bornamaut posle dva odigrana kola nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli.
Sve nam ukazuje da bi i ovo mogao da bude jedan meč sa dosta golova, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Bet365 plaća sa kvotom 2.37.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 5.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.